Kylpyhuonekalusteissa on nyt valinnanvaraa – tutustu huonekalumaisempiin vaihtoehtoihin!

Monet stailit huonekaluvalmistajat ovat laajentaneet kylpyhuoneen puolelle.

Sen sijaan, että hankkisi kaikki kylpyhuoneen isot ja pienet kalusteet samalta valmistajalta, voi ilmettä piristää huonekalumaisemmalla vaihtoehdolla, joka sopii kosteaan tilaan ja palvelee kylpyhuoneen tarpeita.

Erityisesti skandinaaviset laatumerkit kuten String, Montana ja Vipp ovat raottaneet kylpyhuoneen ovea ja tarjoavat oivia vaihtoehtoja perinteisemmille kylpyhuonevalmistajille.

String julkaisi String+ -sarjan, jonka lisäosilla hylly palvelee loistavasti myös kylppärissä, keittiössä ja eteisessä. Hyllyyn on saatavilla esimerkiksi koukkuja, säilytyslokerikoita ja käteviä kaukalomaisia hyllyjä.

kylpyhuone

Kuva: String

Tanskalaisella Montanalla voi luoda mieleisensä yhdistelmän erilaisista laatikostoista ja kaapeista ja 12 eri kokoisesta altaasta. Kaapit ja laatikot saa kivasti kiinnitettyä seinään ja värinkään ei pitäisi olla ongelma, sillä valikoimassa on 42 eri väriä!

kylpyhuone

Kuva: Montana

Vipp tunnetaan alun perin kuuluisista poljinroskiksistaan, mutta sittemmin valikoima on laajentunut huimasti muun muassa keittiöihin ja kylppäreihin. Vippiltä löytyy linjakas laatikosto altaalla ja hanalla kolmessa eri koossa. Lisäksi valikoimassa on peilejä, pyyhetankoja, saippuapumppuja ja tietenkin poljinroskiksia.

kylpyhuone

Kuva: Vipp

Avainsanat

Keskustelu

Kommentoi juttua: Kylpyhuonekalusteissa on nyt valinnanvaraa – tutustu huonekalumaisempiin vaihtoehtoihin!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X