Hanna ja Eero Jokirinteen Lohjan asuntomessuille rakentama Kannustalo Suomi.
Sisustus

Lohjan asuntomessuille nousevan Kannustalo Suomen työmaalla tapahtuu: ”Kun näki veden tulon hanasta –  voi veljet!”

Hanna ja Eero Jokirinteen Lohjan asuntomessuille rakentama Dekon asuntomessukohde Kannustalo Suomi on jo yllättävänkin valmis. Asuntomessupäiväkirjassa Hanna Jokirinne paljastaa messutalon työmaakuulumiset.

”Rakennustyömaa on nyt viittä vaille valmis. Saimme viime viikolla wc:n käyttöömme, mistä olimme riemuissamme! Se tunne, kun näki veden tulon hanasta – voi veljet! Loppuviikosta valmistui löyly- ja pesuhuoneen katto. Sekin on nyt ­kiuasta ja valoja vaille valmis kokonaisuus.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Hanna ja Eero (@jokirinteen_messutalo) jakama julkaisu

Lue myös: Tällaista on rakentaa talo Lohjan asuntomessuille – Hanna ja Eero rakastuivat tonttiin oikopäätä

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Hanna ja Eero (@jokirinteen_messutalo) jakama julkaisu

Aurinkopaneelit ovat fiksu ja ekologinen valinta

Myös kiintokalusteet alkavat olla paikoillaan. Muutaman asian kiintokalusteiden valinnoissa tekisimme nyt hieman toisin. Käytännöllisyyttä olisi lisännyt esimerkiksi se, että vaatekaapeissa olisi ollut hyllyille enemmän korkeudensäätömahdollisuuksia.

Lue myös: Kaipaatko avaruutta keittiöön tai muutosta vaatehuoneeseen? Katso 3 x video: Mikko Toppalan trendikkäät sisustusvinkit!  

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Hanna ja Eero (@jokirinteen_messutalo) jakama julkaisu

Seuraavaksi tehdään ulkovarasto valmiiksi ja pieniä fiksauksia. Sisällä on todella valmiin näköistä jo.

Talon pohjaan sen sijaan olemme edelleen erittäin tyytyväisiä. Siinä on meidän tarpeisiimme kaikki kohdillaan, rakastamme talon isoja ikkunoita ja avointa oleskelutilaa.

Onneksi satsasimme aurinkopaneeleihin. Se oli taloudellisesti ja ekologisesti fiksu veto. Olemme omissa hankinnoissa pystyneet myös suosimaan paikallisia yrityksiä.

Heti kun seinät saatiin pystyyn, alkoi talo tuntua kodilta

Tämän kuun aikana on tapahtunut isoja ­asioita. Emme saa vielä kattovaloja päälle, mutta ne on asennettu. Vaikka sähkötyöt ovat vielä kesken, olemme saaneet osan valaistuksesta toiminaan ja myös LVI-työt ovat osin jo valmiina.

Niin kliseiseltä kuin tämä ehkä kuulostaakin, koko projekti on ollut täynnä riemastuttavia hetkiä. Jos talon nostoa elokuussa ei lasketa mukaan, niin ensimmäiset sanattomaksi menemiset tulivat, kun näimme väliseinät pystyssä. Siinä puski kyllä kyynel silmään. Tuli vahva tunne, että tämä on meidän rakas kotimme.

Lue myös: Erillinen vaatehuone mahdollistaa pariskunnan erilaiset vuorokausirytmit – varasta 3 ideaa messutalo Purosta

Seuraavaksi tehdään ulkovarasto valmiiksi ja pieniä fiksauksia. Sisällä on siis todella valmiin näköistä jo. Kilpailutamme parhaillaan pihatöiden tekijöitä ja maalausfirmoja talon ulkomaalausta varten.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Hanna ja Eero (@jokirinteen_messutalo) jakama julkaisu

Se, mitä odotamme eniten, on tietysti muuttopäivä. Vielä kuukausi sitten olisimme vastanneet, että eniten odotamme vessanpönttöä, mutta nyt sekin virstanpylväs on saavutettu.”

Asuntomessut Lohjalla 9.7.– 8.8.2021.

Lue myös: Asuntomessut 2021 Lohjalla – nappaa kiinnostavat messuvinkit ja kurkista kulisseihin!

Kommentoi

Kommentoi juttua: Lohjan asuntomessuille nousevan Kannustalo Suomen työmaalla tapahtuu: ”Kun näki veden tulon hanasta –  voi veljet!”

Sinun täytyy kommentoidaksesi.