Sisustus

Lukunurkka-blogihaaste on ratkennut! Tummasävyinen lukunurkka vei voiton

Emilia Åmanin tummasävyinen suunnitelma voitti Dekon, Suomen Asuntomessujen ja Maraboun järjestämän lukunurkka-blogihaasteen.

Deko, Suomen Asuntomessut ja Marabou haastoivat keväällä sisustusbloggaajat suunnittelemaan viihtyisän lukunurkkauksen. Suunnitelmia tuli kymmeniä, joista yleisöäänestyksestä ensin kolmen joukkoon ja tämän jälkeen raadin valitsemaksi voittajaksi nousi kuopiolaisen Emilia Åmanin tummasävyinen suunnitelma.

Lukunurkkaus-blogihaasteen voittaja

”Tällä hetkellä minua inspiroivat tummat ja murretut sävyt sekä kukkaaiheet tapeteissa ja kankaissa. Sisustukseen on mukava tuoda myös kontrasteja, ja tässä tapauksessa krominen valaisin on sopiva vastakohta muuten niin harmoniselle tunnelmalle”, Emilia Åman kertoo suunnitelmastaan.

Emilian suunnittelema lukunurkka on esillä Mikkelin Asuntomessuilla (Ua11) 14.7.–13.8.2017 ja Dekossa 8/17.

Blogihaasteen yleisöäänestyksen voittaja on Hanna Kulmala Spoonfulness-blogista. Hän saa palkinnoksi Suomalaisen kirjakaupan lahjakortin.

Tutustu voittajien blogeihin: emiliakarenina.blogspot.fi ja spoonfulness.com.

Lue myös:

Lukunurkka-blogihaasteen kolmen kärki on ratkennut! Kenen suunnitelma voittaa? Muistatko vielä Dekon aiemmat kohteet Asuntomessuilla? Katso kuvat tyylikkäistä kodeista Messutalo MinunVALO on viimeistä silausta vaille valmis

Kommentoi

Kommentoi juttua: Lukunurkka-blogihaaste on ratkennut! Tummasävyinen lukunurkka vei voiton

Sinun täytyy kommentoidaksesi.