Sisustus

Messutalo MinunVALO edistyy huimaa vauhtia – ensimmäinen yhteistyökuvio julki!

MinunVALOssa päästään pian aloittamaan 
sisustustöitä. Ensimmäisten joukossa valmistuu 
talon musta keittiö.

MinunVALO on edistynyt huimasti, ja tontilla seisoo jo oikea talo. Vuoden alkumetreillä betonivalut saatiin kokonaisuudessaan pakettiin, ja suurten ikkunoiden asennus oli helmikuun isoimpia vaiheita.

Mikkeli asuntomessut 2017, minunVALO rakennusvaiheessa

Sisustus- ja tilasuunnittelua tehdään työmaan ehdoilla, mutta rinnalla elää tiukka aikataulu hankinnoille. Toteutus nytkähtää käyntiin huhtikuun puolella. Vielä ollaan isoissa linjauksissa, joista vähitellen siirrytään yksityiskohtiin. Myös MinunDESIGN-huonekalujen perhe on suunniteltu ja pian alkaa sen valmistus.

Erityisesti keittiö hahmottuu jo selväksi kokonaisuudeksi. MinunVALOon on tulossa upea minimalistinen musta keittiö, joka on tervetullut kontrasti olohuoneen huikean korkeille valkoisille seinille. Selkeän keittiön rinnalle tehdään teollisuushenkinen kontrastiseinä, joka leikittelee minimalistisen puhdaslinjaisuuden ja loft-tyylin kanssa.

MinunLOFTin Noora ja sisustussuunnittelija Anita Koponen ovat käyneet lukuisissa palavereissa, ja sopimuksia erilaisten tavarantoimittajien kanssa on jo tehty runsaasti. Hankinnat tehdään harkiten, sillä haemme pitkäaikaisia yhteistyökumppaneita tulevia talomallejamme silmällä pitäen.

Mikkeli asuntomessut 2017, talon suunnittelua

Erään mahtavan yhteistyökuvion voimme jo paljastaa somistukseen liittyen. MinunVALOssa tullaan näkemään Iittalan tuotteita niin somistuksessa kuin kattauksessa.

Ensi kuussa taas lisää kuulumisia!

Mikkeli, asuntomessut, 2017

Asuntomessut järjestetään Mikkelissä 14.7.-13.8. Lue lisää: Asuntomessut ja MinunLoft.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Messutalo MinunVALO edistyy huimaa vauhtia – ensimmäinen yhteistyökuvio julki!

Sinun täytyy kommentoidaksesi.