Sisustus

Messutalo MinunVALOn sisustussuunnitelma on valmistunut

Dekon nimikkokohteen sisustusuunnitelma lupaa esitellä särmikkyyttä. Taloon on tulossa muun muassa kotispa järvimaisemalla.

Sisustussuunnittelija Anita Koponen on saanut viimeisteltyä MinunVALOn tila-ja sisustussuunnitelmat. MinunVALO huokuu rauhallisuutta, mutta on silti särmikäs. Vaaleiden ja yksinkertaisten linjojen rinnalle on valittu terästä, betonia ja puuta sekä kontrastiväriksi mustaa. Vastakohtia hyödynnetään, ja kokonaisuus on kodikas ja kutsuva. Alakerran kylpytila järvimaisemalla on talon kruunu. Mikä ihana paikka hengähtää hetki ja vain nauttia olosta. Betoni luo kylpytilaan yksinkertaisen ja rauhallisen tunnelman. Hienosäätöä tehdään varmasti pitkin kevättä. Nyt meillä on kuitenkin vankka pohja, jolle on helppoa ryhtyä toteuttamaan unelmien loft-kotia.

asuntomessut, minunvalo, minunloft, sisustussuunnitelma

MinunVALOssa käytetään kauniisti harmaan eri sävyjä, mustaa ja valkoista. Teräs tulee olemaan kauttaaltaan suuressa roolissa. Olemme erityisen ylpeitä MinunVALOon suunnitelluista uniikeista MinunDESIGN-tuotteista. MinunDESIGN on oma teräsmuotoilukonseptimme, joka tarjoaa mittatilaustuotteita teräksestä. Yhdessä Anitan kanssa suunnittelemme ja toteutamme messutaloon upeita räätälöityjä huonekaluja ja muita tuotteita. Kaikki tuotteet tehdään Vantaan Mikkolassa käsityönä huolella, tarkkuudella ja rakkaudella. Jokainen MinunDESIGN-tuote tehdään tilauksesta ja numeroidaan yksilöllisesti. Nämä upeat tuotteet nostavat MinunVALOn uudelle tasolle. Anita on suunnittelut MinunVALOsta huikean kokonaisuuden kauniin Saimaan rannalle. Odotamme jo innolla kevättä!

asuntomessut, minunvalo, minunloft, sisustussuunnitelma

Asuntomessut järjestetään Mikkelissä 14.7.-13.8. Lue lisää: Asuntomessut ja MinunLoft.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Messutalo MinunVALOn sisustussuunnitelma on valmistunut

Sinun täytyy kommentoidaksesi.