Sisustus

Mikkelin Asuntomessut: Deko ja MinunLOFT yhteistyöhön

Deko ja MinunLOFT ovat solmineet yhteistyösopimuksen Mikkelin Asuntomessuille tulevasta Dekon nimikkokohteesta.

MinunLOFT lanseeraa talonrakennuspalvelunsa rakentamalla vuoden 2017 Mikkelin asuntomessuille täysin uudella teräsrakennustekniikalla toteutetun loft-talo MinunVALOn. Tyylikkään ja puhdaslinjaisen kodin kokonaisvaltaisena sisustus- ja tilasuunnittelijana toimii Anita Koponen. Ajattoman tyylikäs MinunVALO on arkkitehtitoimisto Kaija ja Petri Eerikäisen käsialaa.

minunvalo_ulko

MinunVALOn asuintilat käsittävät 188 neliötä, jonka lisäksi talosta löytyy kahden auton autotalli, kellari sekä maakellari. 3,5 metrin huonekorkeus luo yhdessä suurien ikkunoiden kanssa runsaasti valoa ja tilaa.

Anita Koponen rakentaa tiloista tyylillisesti puhdaslinjaisia ja sopivasti skandinaavisia. Loftmaisuutta halutaan korostaa, mutta mukaan tulee myös yllättäviä ja erottuvia elementtejä.

minunvalo_oh

Mikkeliin nousevan talon sisätiloissa näkyvät rouhea ja helppohoitoinen betoni ja teräs, jotka yhdistyvät tyylikkäästi tilaratkaisujen puhtaisiin linjoihin ja puupintoihin. Taloon valmistuu myös upea spa-henkinen kylpytila järvimaisemalla, jossa sopii rentoutua pitkän päivän päätteeksi. Loft-henkinen talo soveltuu mainiosti niin lapsiperheille kuin aikuisille pariskunnille.

minunvalo_kylpyhuone
minunvalo_makuuhuone

Kohteen valmistumisen ja sisustuksen suunnittelun etenemistä pääset seuraamaan tammikuusta alkaen Dekon sivuilla aloittavassa messupäiväkirjassa, joka julkaistaan myös dekolehti.fi:ssä.

Saimaan rannalle Mikkelin kirkkovarkauteen nousee kesän 2017 asuntomessualue, joka tällä hetkellä käsittää 29 pientaloa, yhden paritalon sekä yhden vuokratalokokonaisuuden. Alueeseen kuuluu lisäksi erilaisia puistoalueita sekä Huldanrannan nuotiopaikka Saimaan rannalla.

Asuntomessut Mikkelissä 14.7.-13.8.2017. Lue lisää: Asuntomessut.

Vaasa_pvälogo_negaCMYK_vaaka

 

 

Kommentoi

Kommentoi juttua: Mikkelin Asuntomessut: Deko ja MinunLOFT yhteistyöhön

Sinun täytyy kommentoidaksesi.