Sisustus

MinunVALO on Dekon nimikkokohde vuoden 2017 asuntomessuilla — seuraa päiväkirjasta kohteen valmistumista

Seuraamme tällä palstalla Dekon nimikkokohteen MinunVALOn valmistumista kesän 2017 Mikkelin Asuntomessuille. Merkintöjä tekee sisustussuunnittelija Anita Koponen yhdessä näytteilleasettajan kanssa.

Tervetuloa seuraamaan messutalo MinunVALOn valmistumista Mikkelin Asuntomessuille 2017! Projektimme on lähtenyt hyvin käyntiin, ja nyt tammikuusta lähtien myös Dekon lukijat pääsevät seuraamaan messuprojektiamme. MinunLOFT lanseeraa talonrakennuspalvelunsa rakentamalla Mikkelin Asuntomessuille täysin uudella teräsrakennustekniikalla toteutetun loft-talo MinunVALOn. MinunLOFT-talot tehdään kustannustehokkaasti uretaani-sandwich-elementeistä, joilla markkinoille tuodaan uusi, innovatiivinen ja aivan pian myös patentoitu tapa rakentaa.

Kirkonvarkauteen Mikkeliin Saimaan rannalle valmistuu upea koti, jossa sisäilma on aina puhdasta ja elämä vaivatonta. Seuraa blogiamme sivuillamme minunloft.fi sekä Asuntomessujen sivuilla asuntomessut.fi.

MinunVALOn työmaalla käy täysi kuhina. Myös tila- ja sisustussuunnitelmat on saatu hyvään vaiheeseen. MinunVALOn kokonaisvaltaisena tila- ja sisustussuunnittelijana toimii Anita Koponen, joka päivittää kanssamme tätä asuntomessupäiväkirjaa pitkin kevättä. Sisustuksessa yhdistellään vastakohtia, kuten betonia ja pehmeää pellavaa, ja syvyyttä tuodaan vaalean ja mustan runsailla kontrasteilla. Sävyvalinnoilla taloon luodaan rauhallinen ja levollinen tunnelma, särmikkyyttä unohtamatta. Skandinaaviseen tyylilinjaan yhdistyy yllättäviä elementtejä, mutta linjakkuus ja yksinkertaisuus säilyy MinunVALOssa kauttaaltaan. Seuraa simukana ainutlaatuista projektiamme. Jännittävä ja työntäyteinen kevät tiedossa!

Asuntomessut järjestetään Mikkelissä 14.7.-13.8. Lue lisää: Asuntomessut ja MinunLoft.

Kommentoi

Kommentoi juttua: MinunVALO on Dekon nimikkokohde vuoden 2017 asuntomessuilla — seuraa päiväkirjasta kohteen valmistumista

Sinun täytyy kommentoidaksesi.