Sisustus Tilaajille

Modernin talon sisustus yllättää kansallisromanttisilla yksityiskohdilla

Minna ja Mikael Kokan kodin ympärillä aukeavat jylhät maisemat. Myös inspiraatio taloon tuli korkealta taholta – vaikutteita haettiin muun muassa Gallen-Kallelan erämaa-ateljeesta Kalelasta.

Miten innostuitte rakentamaan oman talon?

Minna: Olimme harjoitelleet rakentamista vanhempieni mailla, johon teimme omin käsin pulpettikattoisen kesämökin minibudjetilla. Sen valmistuttua saimme kipinän rakentamiseen ja ruokahalu kasvoi niin sanotusti syödessä. Noudatimme jo tuolloin perinnerakentamisen mallia ja arkkitehti Panu Kailan oppeja.

Lue myös: Tiina ja Johannes ovat varsinaisia huutokauppahaukkoja – pariskunnan 1960-luvun vintagekoti saa haukkomaan henkeä

Sohva on Minnan, Mikaelin ja Kertun lempipaikka. Tv-tasona toimivat Huuto.netistä ostetut Muuramen laatikostot.
Sohva on Minnan, Mikaelin ja Kertun lempipaikka. Tv-tasona toimivat Huuto.netistä ostetut Muuramen laatikostot. Seinällä Marjaana Virran Creative Clouds -teos. Askon Rondo-tuoli on Vintage Gallerista. Ruokapöydän ympärillä Arne Jacobsenin muurahaistuolit, Keraplastin Galileo-kattovalaisin ja Eeva Rihun teos.

Mikael: Kun löysimme tontin, mietimme voisimmeko asua täällä, kaukana kaikesta. Mutta paikka on todellinen unelma. Sen korkeimmalta kohdalta avautuvat kumpuilevat kallionäkymät komeine mäntyineen ovat upeita, ja kallion taakse sijoittui vielä tuulelta suojaava metsä.

Miksi päädyitte puutaloon?

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.