Muistatko vielä Annon? Kodinsisustajien suosikkimerkki on täällä taas

Annon suositut villamatot, pellavaiset pussilakanat ja puuvillaiset vohvelipyyhkeet lanseerataan uudelleen. Annon tuotteita voi ostaa 13.9. alkaen yrityksen omasta verkkokaupasta.

Monille sisustuksen ystäville Kodin Ykkösen ja Anttiloiden Anno-mallisto ehti tulla tutuksi vuosien aikana. Anttilan liikkeiden sulkeuduttua moni ehti harmitella, ettei tullut hankkineeksi tarpeeksi villamattoja.

Mutta nyt Annon villamattoja ja muita tekstiilejä sekä pientuotteita on taas saatavilla.

Annon 160 x 230 cm kokoisten villamattojen hinta on noin 200-300 e. Annolaiset kertovat, että heidän tavoitteenaan on pitää hintataso kohtuullisena.

Nykyisen itsenäisen Annon pääsuunnittelija Pia Lehtovuori oli annolainen jo sen edellisen elämän aikana Keskolla.

Keskolla vuonna 2007 lanseerattu Anno on nyt osa suomalaista SGN Groupia, joka omistaa myös muun muassa Hobby Hallin.

Mitä Annon mallistossa on luvassa?

Annon uudet tuotteet on väritetty hillityillä ja luonnonläheisillä väreillä. Malliston ensimmäinen nimisuunnittelija on sisustussuunnittelija ja stailisti Susanna Vento.

Susannan aikoinaan suosittu Jalpaikka-villamatto on saanut uudessa mallistossa tummat värit. Lisäksi Susanna on suunnittelut Myrtillus-nimeä kantavaan kokoelmaan valkoisen villanukkamaton, tikattuja samettityynyjä ja pellavaisia lakanoita.

Erilaisa koreja

Tekstiilien lisäksi Annon mallistosta löytyy pientuotteita, kuten koreja, maljakoita ja astioita.

Pellavaiset vuodetekstiilit

Susanna Vennon Myrtillys-kokoelman hillitysti kuviolliset pellavaiset pussilakanat kehtaa jättää sänkyyn näkyviin ilman päiväpeittoakin.

maljakot

Mustat astiat

Kattaukseen Anno on suunnitellut pellavaisten pöytätekstiilien ja lasimaljakoiden kaveriksi eleettömän yksinkertaisia astioita. Mustasta astiastosta löytyy myös leipä- ja ruokalautanen.

Oman verkkokaupan lisäksi Annon tuotteita tullaan myymään muuallakin. Tiedot jälleenmyyjistä julkaistaan Habitaressa 13.9., jossa tuotteita on myös myynnissä.

Avainsanat

Keskustelu

Kommentoi juttua: Muistatko vielä Annon? Kodinsisustajien suosikkimerkki on täällä taas

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X