Sisustus Tilaajille

Muotisuunnittelija Hanna Sarén leikittelee kodissaan väreillä: ”Rakastan värejä, joilla on energisoiva vaikutus”

Hanna Sarénin kompaktissa asunnossa säkenöivät värit. ”Meille on tärkeää, että koti myös inspiroi meitä.” Suunnittelijapari muokkaa kotiaan luovalla otteella kulloiseenkin elämänvaiheeseen sopivaksi.

éN Hats -brändin perustajien, Hanna Sarénin ja Jussi Tiilikan perheen koti säkenöi väreissä. Seinille on ripustettu runsaasti kotimaista nykytaidetta, minkä lisäksi väriä löytyy tekstiileistä ja huonekaluista.

Vaviskoon skandinaavinen minimalismi! Vääjäämättä mieleen nousee ajatus, että tämä koti on ilon tila.

Suunnittelijoiden kotona mieli alkaa herkästi myös piirtää yhtä suuri kuin -merkkejä sisustuksen ja työn välille. Sisustuksen väripaletti muistuttaa éN Hats -hattujen värikirjoa. Kotona on runsaasti Hannan suunnittelemia päähineitä, mutta muuten Hanna ja Jussi haluavat erottaa kotiin ja työhön liittyvän estetiikan toisistaan.

”Meillä on Kämp Gardenin myymälässämme esimerkiksi voimakkaan sävyisillä maaleilla maalatut hattuseinät. Ne ovat hienot, mutta on aika itsestäänselvää, ettei kotiin tule sellaisia. Rajanveto kodin ja työn välillä on tärkeää, kotona on seesteinen ilmapiiri ja työpaikalla energinen”, Hanna kertoo.

Perhe muutti Helsingin Hietalahdessa sijaitsevaan asuntoonsa 15 vuotta sitten, vain pari päivää ennen tyttärensä syntymää. Vaikka yhdelle lisähuoneelle voisi olla tarvetta, eivät he ole juuri nyt lähdössä mihinkään.

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.