Sisustus

Nautitko matkoilla kauniista hotelleista? Näin otat niiden sisustusideat käyttöön kotona

Kivasta sisustetuista hotelleista löytyy paljon ideoita ja sovellettavaa omaankin kotiin. Nappaa kännykällä kuvia vaikkapa seuraavaa valaisin- tai laattahankintaa varten.

Vinkit 1 & 2: Laattapintaa peruslaatoilla

Suorakaiteen muotoisilla laatoilla laatoitetaan yleensä tiiliskiviladonnalla. Mutta perinteinen suora ruudukko näyttää myös nyt hyvältä.

Istuinmukavuudessa vastaavat hihnoilla kiinnitetyt tyynyt. Toimiva idea, jos omistat puusohvan tai haluat puupenkin yläpuolelle seinään vähän pehmusteita. Ideat löytyivät kööpenhaminalaisesta Sanders-hotellista.

ruskeavalkoinen ravintola

Kuva: Hotel Sanders

Vinkki 3: Sävy sävyyn

Ett Hem -hotellissa Tukholmassa olohuoneen maalattu seinä on samaa maata verhojen ja sohvan sävyjen kanssa. Sävy sävyyn -sisustus on hyvä valinta, kun haluat rauhoittaa tilan värimaailmaa.

Pääset helpolla, kun valitset myös sohvatyynyt sohvan värin mukaan.

oleskelutila

Kuva: Ett Hem

Vinkit 4&5: Kodikas makuuhuone

Maalattu puolipaneeli tuntuu hyvältä, kun sen maalisävy sopii vuoteen ja yöpöytien sävyyn. Suuri matto tuo huoneeseen yhtenäisyyttä, eikä erillisiä pikkumattoja enää tarvita.

Erilaisten valaisimien ansiosta huoneessa on kodikas valo. Seinävalaisimet toimivat lukuvaloina ja yöpöytien valaisimet tunnelmavaloina. Paikka on Sanders-hotelli.

makuuhuone

Kuva: Hotel Sanders

Kommentoi

Kommentoi juttua: Nautitko matkoilla kauniista hotelleista? Näin otat niiden sisustusideat käyttöön kotona

Sinun täytyy kommentoidaksesi.