Nyt laatan muodolla ja värillä on väliä – 4 ideaa kylpyhuoneen laatoitukseen

Kun kylppärirempan aika koittaa, on hyvä kiinnittää huomiota seiniin, niitä kun ei usein pääse uudistamaan. Ota käyttöön uusi väri, ladonta tai erilainen saumausväri, tässä muutama vinkki.

1 Harmaan monet vivahteet kylpyhuoneessa

Harmaa kuusikulmainen mattakaakeli muodostaa hauskan pinnan, kun saumausväri valitaan myös harmaaksi. Tummanharmaa sivuseinä terävöittää ilmeen, kun vaaleanharmaa kaikilla pinnoilla saattaisi antaa väljähtäneen vaikutelman. Lopputuloksen viimeistelee messinkinen kylpyhana.

kylpyhuone

Kuva: Meraki

2 Parketeista tuttu kalanruoto sopii myös laattaseinään

Upea kalanruotokaakelointi on kylpyhuoneen katseenvangitsija. Graafiseen mustavalkoiseen ilmeeseen sopivat parhaiten värilliset tai puiset kalusteet.

kylpyhuone

Kuva: Svedbergs

3 Metrolaatta uudistuu värillisenä

Fasettihiottu suorakulmainen laatta on aivan uuden näköinen värillisenä. Kun koko seinäpinnan laatoittaa runsaalla värillä, kuten smaragdinvihreällä, kannattaa saumaukset pitää mahdollisimman ohuina. Rohkea laittaa laatat puskuun eli ilman saumauksia.

kylpyhuone

Kuva: Duravit

4 Leikittele peruslaattojen ladonnalla

Huokea ja aina takuuvarman tyylikäs vaihtoehto on valkoinen 10×10 -laatta. Uuden ilmeen sille saa asettelemalla laatat tiililadonnalla ja saumaamalla tummalla värillä.

kylpyhuone

Kuva: Ikea

Avainsanat

Keskustelu

Kommentoi juttua: Nyt laatan muodolla ja värillä on väliä – 4 ideaa kylpyhuoneen laatoitukseen

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X