Nyt on erikoinen elämys: Helsingin Senaatintorin vieressä voi yöpyä aitassa

Linda Bergrothin suunnittelema aittakyläinstallaatio Koti, pop up-kauppa Lokal ja TypoCraftHelsinki ’17 -näyttely avautuivat Helsingin ydinkeskustassa. Suomi

Senaatintorin vieressä sijaitsevien Torikortteleiden kulttuurihistoriallisiin ja arkkitehtonisiin helmiin kuuluva Sofiankatu 4 on viimein kaupunkilaisten tutustuttavissa, kun yövyttävä aittakyläinstallaatio Koti, pop up-kauppa Lokal ja TypoCraftHelsinki ’17 -näyttely avautuivat 16.8.

Tässä näyttelytilassa ei tarvitse vain piipahtaa päiväseltään, siellä voi myös viettää yön.

Kuva: Kaapo Kamu

Suomen Pariisin instituutin tilaama ja Linda Bergrothin suunnittelema Koti on suomalaista muotoilua esittelevä aittainstallaatio, jossa yleisö voi majoittua.

Keväällä Koti-projekti oli sata vuorokautta esillä Pariisissa. Siellä se keräsi yöpyjiä ympäri maailmaa ja kaikkiaan 11 000 näyttelyvierasta. Avoimen näyttelyn ohella Koti tarjoaa yleisötilaisuuksia, kuten keskusteluja ja konsertteja. Koti on koettavissa 17.9. asti, ja aittaöitä on vielä vapaana.

Kuva: Jussi Hellsten

Torikortteleista löytyy kuukauden ajan myös suositun design- ja taidekauppa Lokalin pop up sekä TypoCraftHelsinki ’17 -tapahtuman näyttely, jossa nähdään mm. kiinalaistaitelija Panin kalligrafisia tussimaalauksia ja Vote for Number! Numerovaali! -julistesarja.

Kuva: Jussi Hellsten

Lue lisää:

7 x persoonallinen hotelli

Lokal Helsinki: Lokal concept store and art gallery

Ihana Kauniste Shop

Avainsanat

Keskustelu

Kommentoi juttua: Nyt on erikoinen elämys: Helsingin Senaatintorin vieressä voi yöpyä aitassa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X