Sisustus

Olohuoneen pikafix: valmista viikonlopussa!

Kaipaako olohuoneesi pientä päivitystä? Unohda tapetointi ja uudet huonekalut, uuden ilmeen saat pienillä muutoksilla ja pikkurahalla!

Hanki uudet sohvatyynyt

Vanhakin sohva piristyy, kun hankit uudet sohvatyynyt ja kiinnität katseet sohvan nuhjuisuuden sijaan tyynyihin. Marimekon syksyn uutuuskuoseja ovat Kopeekka, Kuukuna ja Varvunraita. Tyynyt alk. 39,50 e, huopa 149 e, Marimekko.

marimekko_2016_autumnuusi

Piristä uudella huovalla

Monikäyttöinen huopa lämmittää sohvalla makoilijaa, mutta huovan voi tarvittaessa myös heittää väriläiskäksi sohvan tai lepotuolin päälle. Mesi-huopa on villaa, koko 140×180 cm, 115 e, Lapuan Kankurit.

lapuan-kankurit-mesi

Vaihda verhot

Verhot ne vasta tuovatkin uutta ilmettä olkkariin! Valitse syksyyn tummia sävyjä, kuten lempeää tummanvihreää, vahvaa luumunpunaista ja mausteista leijonankeltaista. Sammy-samettiverho on ylellisen tuntuinen, kauniisti laskeutuva verho. Kiinnitys hoituu sormikoukuilla, rypytysnauhakokukuilla tai piilolenkeistä suoraan verhotankoon. Koko 130×240 cm, kuusi värivaihtoehtoja, 44,95 e, Hemtex.

hemtex_verho

Uusi matto

Uusi matto kohottaa hetkessä kodin ilmettä. Monikäyttöinen ja helppohoitoinen Solina-matto sopii myös kosteaan tilaan. Keittiössä se on ylivoimainen helpon puhdistettavuutensa ansiosta. Matala matto ei myöskään estä tuolien liikuttelua. Solina-matto, useita kokoja, alkaen 119 e, VM-Carpet.

Vm Carpet, spring 2016.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Olohuoneen pikafix: valmista viikonlopussa!

Sinun täytyy kommentoidaksesi.