Päivitä koti syksyyn lokakuun Dekon avulla – lehti nyt kaupoissa

Dekon uusi numero on ilmestynyt. Lokakuussa päivitetään koti syksyyn, suunnataan katse Afrikkaan, sisustetaan tekstiileillä ja pohditaan valkoisen sävyjä. Tässä muutama nosto lehdestä.

Pohjoisafrikkalainen sisutus ja etenkin marokkolaiset tekstiilit ja matot ovat jo pitkään olleet hittituotteita. Nyt nousua tekevät Keski- ja Itä-Afrikan käsityöt. Sisustustoimittaja Jenni Juurinen esittelee niistä ihanimmat.

Lokakuun Dekon ajan henki: Afrikka

Kuva: Pekka Holmström/Otavamedia

Lokakuun Dekossa pääsemme vierailemaan galleristi-kuraattori Veikko Halmetojan kodissa, jossa seinät notkuvat kiinnostavaa nykytaidetta. Kurkista, miltä näyttää kotona, joka on sisustettu taiteen ehdoilla!

Veikko Halmetoja lokakuun Dekossa

Kuva: Sampo Korhonen/Otavamedia

Tiesitkö, että Tikkurilan värikartastosta löytyy 26 kuluttajille tarkoitettua valkoisen vaihtoehtoa? Täsmälleen oikean sävyn etsiminen vetää ihmisen nöyräksi, toimittaja Mirka Heinonen huomaa etsiessään sopivaa valkoista kotinsa seinälle. Nappaa lehdestä vinkit, joiden avulla valitset oikean sävyn.

Lokakuun Dekon ilmiöjuttu kertoo valkoisesta väristä.

Kuva: Niclas Mäkelä/Otavamedia

Tekstiilejä vaihtamalla teet kodin ilmeeseen helpon muutoksen. Kerromme, kuinka yhdistelet syksyn uutuustekstiilejä ja teet kodistasi pehmoisen pesän talven varalle.

Lokakuun Dekossa esitellemme syksyn uutuustekstiilit

Kuva: Niclas Mäkelä/Otavamedia

Lokakuun Dekosta löydät nämä ja paljon muuta. Hae omasi kaupasta tai tilaa Deko kotiisi.

Avainsanat

Keskustelu

Kommentoi juttua: Päivitä koti syksyyn lokakuun Dekon avulla – lehti nyt kaupoissa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X