Sisustus

Paljonko sinä käytät rahaa sisustamiseen? Vastaa Dekon suureen rahakyselyyn!

Mikä on kallein sisustushankintasi? Nolottaako sinua kallis tai halpa sisustus? Vastaa Dekon suureen kyselyyn rahankäytöstä ja sisustuksesta.

Kuten suurin osa harrastuksista, sisustustaminenkin maksaa rahaa. Rahasta puhuminen voi olla kuitenkin herkkä asia. Joku ei kehtaa kertoa kotona seisovan designpytyn todellista hintaa, kun taas joku toinen ei kehtaa paljastaa, että on hakenut sohvansa roskalavalta ilmaiseksi.

Nyt nostetaan kissa pöydälle! Kuinka paljon sisustukseen todellisuudessa kuluu rahaa? Mikä on kallein sisustushankintasi? Vastaa Dekon kyselyyn.
Nyt nostetaan kissa pöydälle! Kuinka paljon sisustukseen todellisuudessa kuluu rahaa? Mikä on kallein sisustushankintasi? Vastaa Dekon kyselyyn. © Mirva Kakko © Mirva Kakko / OM Arkisto

Lue myös: Näin sisustat kotisi kalliin näköiseksi – käyttämättä paljoa rahaa! Lue 9 pikkurahan vinkkiä sisustussuunnittelijalta

Samsung Electronics Nordicin lokakuussa 2021 teettämän kyselytutkimuksen mukaan suomalaiset käyttävät vähemmän rahaa sisustukseen kuin muut Pohjoismaat. Yli puolet suomalaisvastaajista kertoi käyttävänsä sisustukseen alle 500 euroa vuodessa, ja 15 prosenttia kertoi käyttävänsä yli tuhat euroa vuodessa. Ruotsissa 38 prosenttia sisustaa alle 500 eurolla vuodessa. Jopa 28 prosenttia ruotsalaisista satsaa yli tuhat euroa vuodessa sisustukseen.

Nyt puhutaan rahasta! Vastaa Dekon kyselyyn sisustuksesta ja rahankäytöstä ja kerro ajatuksistasi aiheen ympäriltä. Vastauksia voidaan käyttää Dekon tai Kotilieden tulevissa jutuissa.

Dekon kysely rahankäytöstä ja sisustuksesta

Vastaa tästä Dekon suureen rahakyselyyn. Kiitos kaikille vastaajille!

Kommentoi

Kommentoi juttua: Paljonko sinä käytät rahaa sisustamiseen? Vastaa Dekon suureen rahakyselyyn!

Sinun täytyy kommentoidaksesi.