Sisustus Tilaajille

Säde ja Jaako ajattelivat asua rakennuttamassaan talossa vain väliaikaisesti, mutta toisin kävi! Uusi koti vei sydämet ja muuttohalut

Säde ja Jaako rakennuttivat talon vain muutaman vuoden tarpeeseen, mutta luonnon rauhassa lepäävässä kodissa onkin niin hyvä hengittää, ettei sieltä tee enää mieli lähteä mihinkään.

Heti terassin kulmalta alkaa metsä, jossa puikkelehtii läheisen hevostallin ratsastuspolku. Se, että lapset voivat paljain jaloin kipaista mättäälle poimimaan välipalamustikoita, oli yksi iso syy, miksi Säde ja Jaako Luttinen päättivät jäädä taloon, jonka he alun perin rakennuttivat vain väliaikaiseksi kodiksi. Aikeena oli, ettei taloon turhaan kiinnyttäisi. Siinä asuttaisiin muutama vuosi ja sitten se myytäisiin.

Suunnitelmasta johtuen sisustuksessa pitäydyttiin neutraaleissa ratkaisuissa, monissa valinnoissa mietittiin enemmän tulevan ostajan mahdollisia toiveita kuin omia. Onneksi luonnonmateriaalit ja vaaleat sävyt miellyttävät myös Säden ja Jaakon silmää, sillä talosta ei olekaan enää kiire muualle.

Säde on aina arvostanut käsitöitä. Lapsena hän teki keramiikkaa, myöhemmin puualan artesaaniopinnot veivät mennessään. Myös monet sisustustekstiilit ja vaatteet ovat syntyneet Säden käsissä.
Säde on aina arvostanut käsitöitä. Lapsena hän teki keramiikkaa, myöhemmin puualan artesaaniopinnot veivät mennessään. Myös monet sisustustekstiilit ja vaatteet ovat syntyneet Säden käsissä. © Frida Steiner

Yllättävä rakennusprojekti

Rakennusprojekti polkaistiin neljä ja puoli vuotta sitten vauhtiin vähän odottamattomasti. Säde ja Jaako vasta miettivät, että kasvava perhe tarvitsisi lisää tilaa, kun ystäväpariskunta ilmoitti löytäneensä kaksi isoa tonttia Espoosta. Tontit yhdistämällä alueelle mahtuisi useampikin uusi koti. Lopulta neljä perhettä päätti lyödä eurot yhteen ja niin tontille alettiin rakentaa kahta paritaloa.

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Säde ja Jaako ajattelivat asua rakennuttamassaan talossa vain väliaikaisesti, mutta toisin kävi! Uusi koti vei sydämet ja muuttohalut

Sinun täytyy kommentoidaksesi.