Sisustus Tilaajille

Sanna ja Marko bongailevat erikoisia koteja, uusi projekti löytyi vanhasta kongressihotellista

Yllättävät ja persoonalliset huoneistot viehättävät  asuntobongausta harras­tavia Sannaa ja Markoa. Heidän nykyinen kotinsa on vanhaan kongressihotelliin saneerattu komea loft.

”Emme varsinaisesti olleet etsimässä uutta asuntoa, mutta kotien bongailu on meille mieluinen harrastus ja ehkä siksi Marko oli googlaillut asuntoja ja löytänyt tämän.

Välittäjä pääsi näyttämään kohdetta vasta muutaman päivän päästä, mutta emme malttaneet odottaa, vaan päädyimme jo samana päivänä pihalle kurkkimaan ­ikkunoista sisään.

Kun lopulta pääsimme sisälle asti, teimme ostopäätöksen samoin tein, vaikka lainaneuvottelutkin olivat vielä käymättä. Asunnon isot ikkunat ja maisema kerta kaikkiaan lumosivat meidät. Se oli ­totaalista ihastusta ensi silmäyksellä.

Tilan ilmavuus ja avaruus olivat niin houkuttavia, että edes heittäytyminen espoolaisiksi, automatkan päähän kaupungista ja luonnon keskelle, ei arveluttanut. Paikka tuntui heti meille oikealta.”

Olohuoneen väripilkku ja keskipiste on Interfacen keltainen sohva. Pukukaappi on Sannan löytö VR:n konepajoilta. Roy Lichtensteinin julisteita löytyy asunnosta useampi.
Olohuoneen väripilkku ja keskipiste on Interfacen keltainen sohva. Pukukaappi on Sannan löytö VR:n konepajoilta. Roy Lichtensteinin julisteita löytyy asunnosta useampi.

Kongressihotellista kodiksi

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.