Sisustus Tilaajille

Sisustussuunnittelija päivitti kasarikodin tähän päivään – ”Täydellinen harmonia”, kiittää Dina

Dina Andersson voi sanoa asuvansa mukavasti kuin hotellissa. Tyylin takana on sisustussuunnittelija Mikko Toppala, joka loihti paritalokotiin lämpimiä värejä ja esteettisiä mutta toimivia ratkaisuja.

”Olen asunut tässä kodissa vuodesta 1999. Asunto oli kaunis ja valoisa isoine ikkunoineen, mutta se ei oikein koskaan tuntunut kodilta. Asunnon parhaat puolet eivät olleet koskaan päässeet oikeuksiinsa, ja siksi halusin muutosta. Aloitin remontin jo vuonna 2016, ja silloin yläkerran lattiaan asennettiin tuolloin korkeakiiltoinen iso valkoinen laatta.

Sen jälkeen olin kahden vaiheilla: joko muutan pois tai löydän sisustussuunnittelijan, joka auttaa minua löytämään ne asiat, jotka vastaavat sisäistä mielikuvaani tilasta, jossa haluan aikaani viettää. En kuitenkaan löytänyt suunnittelijaa, joka olisi saanut kiinni ajatuksistani ja toiveistani. Remontin eteneminen tyssäsi siihen.

Dina Andesson halusi paritalokotiinsa muutosta. Hän ihastui Mikko Toppalan tyyliin, ja tavatessa yhteinen sävel löytyi heti.
Dina Andesson halusi paritalokotiinsa muutosta. Hän ihastui Mikko Toppalan tyyliin, ja tavatessa yhteinen sävel löytyi heti.

Etsin suunnittelijaa, joka uskaltaisi ehdottaa tarpeeksi rohkeita, mutta esteettisiä ja toimivia ratkaisuja.

Tila on muodoltaan haastava enkä halunnut peittää isoja ikkunoita. Etsin suunnittelijaa, joka olisi uskaltanut ehdottaa tarpeeksi rohkeita, mutta esteettisiä ja toimivia ratkaisuja. Kokeilin yhteistyötä muutamankin suunnittelijan kanssa, mutta yhteistä näke­mystä ei oikein löytynyt. En ollut ­halukas kompromisseihin. Päätin jo keskeyttää ­koko remontin, kunnes löysin Mikko Toppalan.

Lue myös: Se on täydellinen! Elisan ja Tomin koti korkealla löytyi naapuritalosta Helsingin Kalliossa

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.