Mainos: MAINOS
Mainos | MAINOS

Suihkukouru on tyylikäs ja hygieeninen ratkaisu kylpyhuoneeseen

Suihkukouru kruunaa kauniin kylpyhuoneen. Tavallisen lattiakaivon tilalla suihkukouru on kaunis, käytännöllinen ja hygieeninen.

Nykyaikaisissa suihkutiloissa suositaan kauniita, ajattoman tyylikkäitä suihkukouruja. Perinteisen pyöreän lattiakaivon sijaan näkyviin jää vain kapea teräksinen linja.

Geberit CleanLine -suihkukourun voi sijoittaa joko seinän viereen tai keskelle suihkutilaa. Se soveltuu mainiosti yhteen nykyisin paljon käytettyjen isojen lattialaattojen kanssa.

Kauniin muotoilun lisäksi iso etu Geberit CleanLine -suihkukourun käytössä on puhdistamisen helppous.

master-04088626_1000

Helppo puhdistaa

Perinteisen lattiakaivon puhdistaminen on ällöttävää puuhaa, jonka mieluiten jättäisi tekemättä. CleanLine-suihkukourun pienikokoisen hiussihdin puhdistaminen on helppoa: avaa kansi, nosta sihti ja huuhtele hiukset ja liat pois. Työkaluja et siihen tarvitse.

Kun puhdistaminen on helppoa, sen myös tekee mielellään usein, eikä isoja likamääriä pääse kertymään.

Innovatiivinen suunnittelu

Geberit CleanLine-suihkukouru asennetaan niin, että kaadot johtavat veden ja lian keskelle sijoitettuun kaivoon. Kourun päälle ei tule erillistä kantta, vaan kouru on avoin, eikä likaloukkuja pääse syntymään. Vesi ja lika eivät jää kouruun seisomaan, vaan virtaava vesi puhdistaa kourua jatkuvasti – jokaisella suihkukerralla. Kouru on helppo pyyhkäistä vaikka jokaisen suihkuttelun jälkeen. Ratkaisu on erittäin hygieeninen.

master-04147614_1000

Suihkukourun pituus 300-1300 millimetriä

CleanLine-kouru sopii lähes kaikenkokoisiin kylpyhuoneisiin, se leikataan asennettaessa tarvittavaan pituuteen. Lattiakaivosta jää näkyviin vain halutun mittainen kapea, teräksenvärinen linja. Vesilukko ja viemärielementti jäävät piiloon lattian alle.

Asennus on yhtä helppoa kuin perinteisen lattiakaivon asentaminen, paketin mukana on asennussarja kaivon asennukseen. Vesieristyslaippa on kiinnitetty tehtaalla kiinteäksi osaksi kaivoelementtiä, mikä helpottaa asentamista ja varmistaa vesieristyksen tiiviyden.

Remontoitaessa ja kaivoa vaihdettaessa CleanLine-kouruun lattiaa ei myöskään tarvitse piikata yhtä paljon kuin perinteisen lattiakaivon ollessa kyseessä. CleanLine-kaivon korkeus on vain 9 senttiä.

Minimalistinen vaihtoehto

Geberitin valikoimista löytyy myös erittäin pieni, elegantti lattiakaivo. Modernin lattiakaivon teräksinen design-kansi on vain 80 x 80 millimetrin kokoinen. Näkyviin jäävän kannen koko on vain hiukan tulitikkuaskia suurempi.

Kannen alla piilossa on samanlainen korkealaatuinen viemäröinti kuin CleanLine-suihkukourussa: vesilukko, kiinteästi asennettu vesieristyslaippa, kaivoelementti ja kampamainen hiussihti. Valittavana on harjatusta teräksestä valmistettu pyöreä- tai neliökuvioinen kansi.

 

Katso CleanLine-suihkukourun innovatiivinen toimintaperiaate

Verkosta löydät myös asennusvideon.

Tutustu Geberit-tuotteisiin
Keskustelu

Kommentoi juttua: Suihkukouru on tyylikäs ja hygieeninen ratkaisu kylpyhuoneeseen

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X