Suuri sisustustunnustus 2020 – äänestä, kuka saa ensimmäistä kertaa jaettavan tunnustuksen ja voita Dekon vuosikerta!

Sinä voit vaikuttaa siihen, kuka 10 finalistista saa Suuren sisustustunnustuksen vuonna 2020. Vaikuttamalla voit voittaa itsellesi Dekon vuosikerran, jonka arvo on 116 euroa.

Suuri sisustustunnustus on Habitaressa syyskuussa 2020 ensimmäistä kertaa jaettava tunnustus, joka nostaa esille tuoreita, kiinnostavia ja innovatiivisia sisustuksen helmiä. Tunnustuksen voi saada tuote, toimija tai toteutus, joka ennakkoluulottomasti ja sykähdyttävästi ottaa tilan haltuun.

Lue myös: Hakolan uutuus, mattainen kylpyamme, amppelilaatikko… Deko valitsi suosikkinsa Habitare 2019 -messuilta

Tunnustuksen takana on Suomen sisustusmedioista ja -toimijoista koostuva asiantuntijaraati, joka on valinnut finaaliin kymmenen kiinnostavinta tuotetta, toimijaa ja toteutusta, jotka jokaisen kannattaa laittaa merkille.

Sinä voit kuitenkin vaikuttaa siihen, kuka finalisteista saa Suuren sisustustunnustuksen vuonna 2020! Tunnustuksen saajaa voi äänestää Asunin, Avotakan ja Dekon verkkosivuilla 2.8.2020 asti. Voittaja julkistetaan Habitaren avajaispäivänä 9.9.

Arvomme kaikkien Dekon verkkosivuilla äänestäneiden kesken Dekon vuosikerran (12 kk = 11 nroa). Palkinnon arvo on 116 euroa.

Suuri sisustustunnustus on osa Habitaren juhlavuoden ohjelmaa, ja tunnustus on toteutettu yhdessä Habitaren pääyhteistyökumppaneiden kanssa. Pääyhteistyökumppanit ovat: Asun, AvotakkaDeko ja Glorian Koti.

#suurisisustustunnustus2020

Suuri sisustustunnustus 2020 finalistit

Äänestyksen löydät jutun lopusta.

1. Studio Kaksikko: Salla Luhtasela ja Wesley Walters

Työssään tinkimätön muotoilijakaksikko on lunastanut töillään nopeasti paikkansa sekä suomalaisella että kansainvälisellä muotoilukentällä. Studio Kaksikko tunnetaan myös Nikarille suunnittelemastaan Academia-tuolista.

studiokaksikko.com

2. Company: Aamu Song ja Johan Olin

Täysin omintakeisella tavalla työskentelevä muotoilijapari on luonut tekemisellään oman tarinansa. Company etsii, selvittää ja myös elvyttää perinteisen käsityön saloja ja sovittaa tuotantotapoja sekä -paikkoja omien persoonallisten tuotteidensa valmistamiseen. Muotoilu, taide, perinne ja käsityö yhdistyvät heidän töissään ennen näkemättömällä tavalla.

com-pa-ny.com

3. Hanni Koroma

Hanni Koroma on koko pitkän ja vakuuttavan uransa omaa tietään kulkenut, omaa tyyliään ja arvomaailmaa terävöittänyt muotoilija, joka lähestyy työssään asioita inhimillisellä ja osaavalla otteella – ja aina kestävän kehityksen periaattein. Koroman tuoreisiin, ajattomiin suunnittelutöihin lukeutuvat mm. ravintolat Espa ja Silvoplee sekä Avata-kaappi.

hannikoroma.com

4. Finnish Design Shop

Laadukkaan verkkokaupan suomalainen uranuurtaja, joka toi huippudesignin helposti kaikkien ulottuville ja aktiivisesti kehittää myös uusia, ajan ilmiöihin liittyviä elementtejä. Esimerkkinä on Franckly-konsepti, joka toimii nerokkaana, silti luontevana osana kokonaisuutta tarjoten alustan laadukkaiden muotoilutuotteiden jälleenmyynnille ja kierrätykselle.

finnishdesignshop.com

5. Made by Choice

Rohkea, nuori kalustevalmistaja harppoo vauhdilla kansainväliseen kuuluisuuteen värikkäillä ja oman näköisillä tuotteillaan, sekä osaavalla verkostoitumisella ja vahvalla otteella brändiin. Hyvällä otteella ja reippaalla asenteella voi saavuttaa paljon. Ajankohtaisiin tuotteisiin lukeutuvat mm. Matthew Day Jacksonin suunnittelema Kolho-tuoli, Fyranin kanssa suunniteltu Fem-pöytä ja Joanna Laajiston suunnittelema Airisto-sarja, sekä Hanna Anosen värikkäät Bouquet-valaisin ja Beebee-säilytysrasiat.

madebychoice.com

6. Hakola

Perheyrityksen näkemyksellinen uudistuminen laman jälkeisestä sukelluksesta yhdeksi suosituimmista suomalaisista huonekaluyrityksistä on omaa luokkaansa. Hakolan brändi on ajankohtainen ja kansainvälinen, hienona esimerkkinä koronakevään aikana toteutettu Hakolan Ystävät -yhteiskampanja. Ajankohtaisiin tuotteisiin lukeutuvat mm. Joanna Laajiston suunnittelema Bobo-sarja ja Hanna Anosen Cocktail-varjostin.

hakola.fi

7. Finarte

Eija Rasinmäenperustama toisen sukupolven raikkaasti uudistunut yritys tunnetaan matoistaan ja sisustustekstiileistä, joista monista on tullut uusia klassikoita. Laadukkaat tuotteet, kansainvälinen brändi ja ajanmukainen markkinointi vievät tarinaa eteenpäin seuraaville sukupolville.

finarte.fi

8. Fyra

Neljän suunnittelijan palkittu suunnittelutoimisto toteuttaa laajalla skaalalla tiloja, jotka kutsuvat luokseen. Ajankohtaisiin töihin lukeutuvat mm. Original Sokos Hotel Tripla, Box by Posti sekä Made by Choicen kanssa suunniteltu Fem-työpöytä.

fyra.fi

9. Studio Joanna Laajisto

Helsingin keskusta ja pikkuhiljaa myös muu Suomi ovat täynnä Joanna Laajiston suunnittelemia ravintoloita ja baareja, esimerkkeinä: Story-ravintolat, Way Bakery and Wine ja Mattolaituri. Laajiston tuoreisiin töihin lukeutuvat myös Hakolan Bobo-sarja, Made by Choicen Airisto-sarja ja Nanson myymäläkonsepti. Laajisto vastaa myös uudistuvan Sokos Hotel Tornin tilojen suunnittelusta.

joannalaajisto.com

10. Koko3

Suunnittelutoimisto Koko3:lla on näyttöjä tilojen suunnittelusta ympäri Suomea ja käsialan sovittamisesta erilaisten tilaajien tarpeisiin. Tuoreiden töiden joukossa ovat mm. Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun uudet tilat Espoossa, Helsingin kaupungintalon aulatilojen, Metsä Groupin uuden vierailukeskuksen ja Hanasaaren Kulttuurikeskuksen suunnittelu sekä Madonna- ja Yes Yes Yes -ravintoloiden tilojen suunnittelu.

koko3.fi

Osallistu äänestykseen 2.8.2020 mennessä klikkaamalla finalistia, jolle haluat antaa äänesi ja täyttämällä kuvien alta löytyvän lomakkeen, niin osallistut Dekon vuosikerran arvontaan.

Studio Kaksikko: Salla Luhtasela ja Wesley Walters
Company: Aamu Song ja Johan Olin
Hanni Koroma
Finnish Design Shop
Made by Choice
Hakola
Finarte
Fyra
Studio Joanna Laajisto
Koko3

Pahoittelut. Tämä lomake ei ole enää saatavilla.

Avainsanat

Keskustelu

Meidän taloudessamme ei sisustusesineitä komeile, mutta osallistuin mielenkiinnon vuoksi.

Kommentoi juttua: Suuri sisustustunnustus 2020 – äänestä, kuka saa ensimmäistä kertaa jaettavan tunnustuksen ja voita Dekon vuosikerta!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X