Ihmiset Tilaajille

Taiteilija Karoliina Hellberg säilyttää jopa kymmenen vuoden takaisia kuivakukkia – ”Ne kantavat mukanaan tarinaa”

Karoliina Hellberg kietoo kaulaansa Samujin silkkihuivin, ja työhuoneella hänen luottotuoksunsa on appelsiininkukkavesi. Nyt hän kertoo, mistä elementeistä hänen tyylinsä koostuu.

1. Rakastan silmälaseja…

ja ne ovat parhaimmillaan ihana asuste. Käytän niitä aina työhuoneella työskennellessäni. Minulla on useampia silmälaseja ja hukkaan niitä välillä. Muutamia erilaisia kulkee laukussa, ja työhuoneelta niitä löytyy kirjapinojen päältä.

2. Turvavaatteeni on…

silkkihuivi, jonka suunnittelin Samujin taidehuivisarjaan vuonna 2016. Sen teemana oli anatomia, ja yhdistin siihen croquis-piirroksiani. Pidän harvoin kotona esillä töitäni, mutta huivi muistuttaa minua yhteistyöstämme. Siitä tulee aina hyvä ja kotoisa olo. Olen suuri Samuji-merkin fani.

Lue myös: Bloggaaja Alexa Dagmar perusti ystävänsä kanssa vaatemerkin: ”Haluan rikkoa rajoja ja tehdä rohkeasti omaa juttuani”

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.