Sisustus

Tällainen on Vappu Pimiän uusi koti – katso videot asunnosta ennen ja jälkeen remontin!

Juontaja Vappu Pimiän ja hänen aviomiehensä Teemu Huuhtasen ensimmäinen yhteinen omistusasunto muuttui kattavassa remontissa pommista ajattoman tyylikkääksi perheasunnoksi. Katso, miltä Vapun kodissa näytti ennen ja jälkeen remontin!

Asukkaat: Juontaja Vappu Pimiä, 40, toimitusjohtaja Teemu Huuhtanen, 46, sekä tyttäret Viola, 5, ja Selma, 3.

Koti: 5 h + k + kh + wc vuonna 1929 rakennetussa talossa Helsingin Ullanlinnassa.

”Olimme etsineet omaa asuntoa yli vuoden ja käyneet katsomassa ainakin 40 kohdetta. Halusimme valmiiksi remontoidun kodin tutuilta kulmilta. Muutamasta asunnosta teimme tarjouksenkin, mutta ne eivät menneet läpi. Aloin melkein uskoa, että ’sitä oikeaa’ ei koskaan löydy”, Vappu sanoo.

Lue myös: 40 vuotta täyttänyt Vappu Pimiä: ”Tässä iässä en nöyristele enää ketään”

Pommikuntoinen asunto remontoitiin kaunottareksi

Maaliskuussa pariskunta törmäsi tuttuun välittäjään, joka kertoi, että hänellä on sijainniltaan täydellinen, mutta perusteellista remonttia kaipaava kohde.

"Sisustussuunnittelijan palkkaaminen oli paras investointi ikinä", sanoo Vappu Pimiä uudessa kodissaan.
Asunto vaati kattavan remontin, joka toteutettiin ammattilaisten avulla muutamassa kuukaudessa. Eteisen katseenvangitsija on Thaimaasta peräisin oleva patsas, jonka Teemu on saanut enoltaan ja kummisedältään Pentti Kourilta vuosia sitten. Kuva Sampo Korhonen/Otavamedia.

”Kun astuimme sisään, meitä odotti pommi. Seinät olivat betonilla, jäljellä olivat vanhat lautalattiat, kylppärin ja makkarin remonttia oli hieman aloiteltu. Teemu oli kuitenkin ihan hiljaa. Siitä tiesin, että hän tykkää. Yleensä Teemu alkaa heti etsiä virheitä”, Vappu kertoo.

Katso video: tältä Vappu Pimiän koti näytti ennen remonttia

Asunnon pohja oli täsmälleen perheen toiveiden mukainen.

”Halusimme, että keittiö ja olohuone ovat yhtenäistä tilaa. Edellisessä kodissamme keittiö oli heti sisäänkäynnissä ja kun muu perhe vietti aikaa olohuoneessa, minä kokkailin yksinäni. Siihen halusimme muutosta. Halusimme myös kolme makuuhuonetta, koska tytöt tarvitsevat omat huoneet jossakin vaiheessa. Alueen hintataso on sen verran kova, että pohjan on oltava kunnossa. Emme voi ostaa hukkaneliöitä.”

”Alun alkaen olin sitä mieltä, että emme ala tehdä remppaa vaan ostamme valmiiksi remontoidun kodin. Molemmilla on vaativa työ, ja sanoin Teemulle, että päädymme kriisiin, jos yritämme töiden lisäksi vielä remontoida. Emme toki olisi heiluneet maalisutien kanssa itse, mutta jo pelkkä ajatus kodin remppaamisesta ammattilaistenkin kanssa tuntui mahdottomalta. Tämän asunnon nähtyämme kartoitimme kuitenkin remontin kustannukset ja lähdimme toteuttamaan sitä – ja sekuntiakaan emme ole katuneet”, Vappu sanoo.

Katso video: nämä ovat Vappu Pimiän kolme lempipaikkaa uudessa kodissa

Miten Vapun ja Teemun kotia remontoitiin? Mitä toiveita pariskunnalla oli uuden kodin sisustuksen suhteen? Miltä Vapun uudessa keittiössä näyttää?  Lue koko juttu Dekon numerosta 9/18. Tilaa lehti nyt tarjoushinnalla tai hanki digilehden lukuoikeus!

Kommentoi

Kommentoi juttua: Tällainen on Vappu Pimiän uusi koti – katso videot asunnosta ennen ja jälkeen remontin!

Soile

Ärsyttää kun lukee juttujanne kun koko ajan saa sulkea ruudulle pompsahtavia mainoksia ja rullata juttua kun koko ajan joku mainos tulee keskelle näyttöä.
Liika on aina liikaa !

Sinun täytyy kommentoidaksesi.