Sisustus Tilaajille

Talo kuin lapsen piirtämä! Heefferin perheen koti hurmaa rohkealla värienkäytöllä ja ronskeilla huonekaluilla

Hollantilais-suomalainen Heefferin perhe löysi unelmien omakotitalon Helsingin Paloheinästä. Taide, värikkyys ja suurikokoiset kalusteet ovat tämän hieman hullunkurisen kodin juju.

”Tapasimme aikanaan Ninan kanssa reppureissulla Sarajevossa ja rakastuimme. Olimme molemmat juuri valmistuneet opinnoistamme, muutimme yhdessä ensin Lontooseen ja sieltä Dubliniin.

Muutto Suomeen oli ajankohtainen vuonna 2011, kun halusimme lastemme tutustuvan myös äitinsä kotimaahan. Asuimme aluksi Helsingissä Hermannissa vuokra-asunnossa ja nautimme kaupungin vilskeestä. Arkemme asettui hienosti Suomeen, joten kymmenen vuoden asumisen jälkeen päätimme jäädä pysyvästi Suomeen. Sen myötä ajatus oman asunnon ostamisesta alkoi tuntua hyvältä idealta.

Kodin suojaisalla pihalla on aiempien asukkaiden rakennuttama pergola ja sen suojassa tunnelmallinen rentoitumiskeidas. Pariskunta on täällä asuessaan innostunut puutarhanhoidosta.
Kodin suojaisalla pihalla on aiempien asukkaiden rakennuttama pergola ja sen suojassa tunnelmallinen rentoitumiskeidas. Pariskunta on täällä asuessaan innostunut puutarhanhoidosta. © Krista Keltanen
Keittiön maalaus on Laura Pehkosen. Willem hankki sen lahjaksi pinkkiä keittiöön kaivanneelle Ninalle. Pöllö on poikien taiteilema.
Keittiön maalaus on Laura Pehkosen. Willem hankki sen lahjaksi pinkkiä keittiöön kaivanneelle Ninalle. Pöllö on poikien taiteilema. © Krista Keltanen
Vaaleanpunainen Drum-valaisin on Willemin omaa tuotantoa. Se on suunniteltu kierrätysajatuksella vanhasta pesukoneen rummusta.
Vaaleanpunainen Drum-valaisin on Willemin omaa tuotantoa. Se on suunniteltu kierrätysajatuksella vanhasta pesukoneen rummusta. © Krista Keltanen

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Talo kuin lapsen piirtämä! Heefferin perheen koti hurmaa rohkealla värienkäytöllä ja ronskeilla huonekaluilla

Sinun täytyy kommentoidaksesi.