Sisustus Tilaajille

Kurkista tanskalaiseen joulukotiin: Kultaseppä-Josephinen kotona vain merkitykselliset koristeet pääsevät esille

Aistillinen yhdistelmä itämaista mystiikkaa ja enkeleiden siipien hipaisuja, niistä on tanskalaisen Josephinen joulu tehty.

Joulu alkaa Josephinen kultasepänliikkeessä jo marraskuussa ja tohinaa kestää aatonaattoon saakka. Siksi kotona jouluun suhtaudutaan maltillisemmin ja koristeita laitetaan esille vain muutamia.

Tärkeimpiin tunnelmantuojiin kuuluvat iso hopeinen silkkinauhalla koristeltu joulupallo, jonka paikka on ikkunalaudalla, sekä seinälle ripustettu enkelinauha. Ilmavirta saa höyhenenkevyet enkelit tanssahtelemaan seinällä aina, kun niiden ohi kuljetaan.

Enkelit ovat Josephinelle hyvin rakkaita, sillä ne ovat lahjoja entiseltä anopilta.

”Hän antaa tekemiään enkeleitä ihmisille, jotka tarvitsevat elämässään erityistä suojelusta tai opastusta.”

Kattolamppu on vanha Kööpenhaminan katuvalo, jonka Josephinen sisko on kunnostanut. Siihen on ripustettu muutama koriste juhlan kunniaksi.
Kattolamppu on vanha Kööpenhaminan katuvalo, jonka Josephinen sisko on kunnostanut. Siihen on ripustettu muutama koriste juhlan kunniaksi. © Birgitta Wolfgang Bjørnvad/The Sisters Agency

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Kurkista tanskalaiseen joulukotiin: Kultaseppä-Josephinen kotona vain merkitykselliset koristeet pääsevät esille

Sinun täytyy kommentoidaksesi.