Sisustus

Tapeteissa näkyy jo kevät

Muuttomatkalta palaavat kurjet, pastellisävyissä hehkuvat ruusut ja maalaisromanttiset klassikkokuosit houkuttavat tekemään kodissa pientä pintaremonttia ja uusimaan ainakin tapetit.

Ruotsalaisen tapettivalmistajan Econ uusi Simplicity-tapettimallisto koostuu kymmenestä skandinaavisesta, nykyaikaista tyyliä edustavasta kuviosta. Malliston inspiraationa ovat olleet muinaiset käsityötaidot, englantilainen antiikki ja jopa idän muinaisten kulttuurien puhtaat ja kauniit muodot. Dancing Crane -tapetti 50 e/rll, K-rauta ja Rautia.

Kismet

Studio Decorin värikäs ja boheemin runsas Kismet-tapettikokoelma saa seinät puhkeamaan kukkaan. Pastellinvihreällä pohjalla hehkuvat ruusut tuovat puutarhan huumaavan tuoksun jo askeleen lähemmäksi. Kismet-tapetti 55 e/rll, Tapettitaivas.fi.

AVintageBook_1668

Boråstapeterin klassinen Toile de Jouy -pastoraalikuosi kuuluu uuteen A Vintage Book -mallistoon. Tapetissa on tekstiilimäinen, pellavakangasta pinta, ja siihen voi yhdistää Boråstapeterin Linen-malliston samansävyisiä, yksivärisiä tapetteja. Maalaisromanttinen klassikkokuosi on saanut nimensä Toile de Jouy -kankaasta, jota valmistettiin Ranskassa vuosina 1760–1850. Sermissä hehkuu isokukkainen Flower Bouquets. EasyUp-tapetit 54 e/rll, Värisilmä.

 

Kommentoi

Kommentoi juttua: Tapeteissa näkyy jo kevät

Sinun täytyy kommentoidaksesi.