Askartelu

Tee itse tauluseinä ja luo helposti uusi tyyli huoneeseen

Tyylikkäällä tauluseinällä uudistat huoneen ilmeen nopeasti ja helposti. Mukaan mahtuvat uudet ja vanhat taulut sekä kehykset oikein aseteltuina.

Tauluseinä tai taulukollaasi tuo helposti hauskaa ilmettä huoneeseen. Se sopii hyvin esimerkiksi työhuoneeseen.

Erimuotoisista ja erimallisista tauluista ja kehystetyistä julisteista syntyy kiinnostava kokonaisuus. Voit maustaa kollaasiasi myös seinään ripustettavilla koriste-esineillä, esimerkiksi korulla.

Tässä helpot ohjeet, kuinka toteutat tauluseinän.

Tarvikkeet tauluseinän tekemiseksi:

Lue myös: Näin teet itse lehtitelineen ylijääneestä puutavarasta

Uudista työhuoneesi ulkoasu taulukollaasilla.
Vinkki! Saat kokonaisuudesta mielenkiintoisemman, kun ripustat kulmikkaiden taulujen rinnalle ainakin yhden erimuotoisen tuotteen. Se voi olla lempilautasesi tai puuhelmet muistona matkaltasi.

Näin teet tauluseinän:

  1. Mittaa seinäpinta tilasta, johon aiot taulukollaasin koota.
  2. Merkitse tilan äärimitat lattiaan, esimerkiksi pienillä teipinpaloilla.
  3. Sommittele kokonaisuus mieleiseksesi lattialla. Voit täsmätä alareunat samaan linjaan, jolloin asentaminen on helpompaa.
  4. Aloita taulujen asennus keskimmäisesti työstä ja mittaa välit vierekkäisten taulujen ripustuskohtiin. Etene taulu kerrallaan, jotta saat asennettua tauluistasi tasapainoisen kokonaisuuden.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Tee itse tauluseinä ja luo helposti uusi tyyli huoneeseen

Pauliina

Hyvä artikkeli! Olisi pitänyt lukea, ennenkuin aloin itse tekemään tauluista seinää. Tilasin muutamia tauluja ja julisteita https://www.dekoa.fi/taulut-ja-julisteet täältä ja pikkuhiljaa tauluseinä rakentuu 🙂 Pitänee ottaa artikkelin vinkistä opiksi ja ostaa vielä kello rikkomaan noiden taulujen ja julisteiden muotoa.

Sinun täytyy kommentoidaksesi.