Sisustus Tilaajille

Nelilapsisen perheen koti Tuusulassa henkii raikkautta: Sininen keittiö, kodinhoitonurkkaus pellavaverhon takana…

Sisustussuunnittelija Anna-Kaisa Melvas esitti uudiskodin asukkaalle kysymyksen ensi tapaamisella, johon tiivistyy koko kodin sielu: ”Pidätkö sinisestä?” Nyt Melvas kertoo, mitkä asiat ohjasivat hänen sisustussuunnitteluaan Tuusulan asuntomessualueelle rakennetussa kodissa.

”Tuusulan asuntomessualueella sijaitsevan townhousen rakentaminen oli jo hyvässä vaiheessa tullessani mukaan projektiin. Talon rakennuttaja, nelilapsisen perheen äiti, oli huomannut olevansa solmussa valintojen kanssa – uudiskohteissa niiden määrä yllättää melkein aina tilaajan.

Seinät ja portaat olivat jo paikoillaan, eikä huonejakoon voinut sen takia enää tehdä muutoksia. Onneksi tarvettakaan ei ollut, sillä viisi pientä makuuhuonetta, yhtenäinen olohuone ja keittiö sekä märkätilat löytyivät pohjasta ihan oikeilta paikoiltaan.

Koko seinän kokoisella ikkunalla varustettu olohuonetila oli vaikuttavan oloinen jo piirustuksissa, mutta paikan päällä sen huikeus todella paljastui. Aurinkoisena päivänä aurinkolasien käyttö sisätiloissa ei tuntunut edes liioittelulta.”

Olohuoneen sohvassa on vihreä Designers Guildin pellavakangas, joka sopii mallikkaasti julistetaulun sävyihin. Metallirunkoiset nojatuolit ovat löytö Itäkeskuksen kontista.
Olohuoneen sohvassa on vihreä Designers Guildin pellavakangas, joka sopii mallikkaasti julistetaulun sävyihin. Metallirunkoiset nojatuolit ovat löytö Itäkeskuksen kontista.

Lue myös: Funkkistyylinen autiotalo vei Marin sydämen: ”Kun muutimme, taisin sanoa ­ääneen, että tänne kasvatamme juuret, ja niin me teimme”

Melkein kuin sairaala

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.