Sisustus

Asuntomessut Tuusulassa siirtyvät – uusi ajankohta on elokuun alku

 Jos asuntomessuja ei pystytä järjestämään vielä elokuussakaan, mietitään tilalle uudenlainen yleisötapahtuma.

Tuusulan tämänvuotiset asuntomessut siirtyvät. Tavoitteena on, että messut pidettäisiin heinäkuun sijaan elokuussa (3.–30.8.2020). Jos messuja ei pystytä toteuttamaan elokuussakaan, mietitään pienimuotoisempaa, uudenlaista yleisötapahtumaa myöhemmälle syksyyn.

Lue myös: Kurkista jo nyt Asuntomessuille 2020: Dekon kohde Tuusulassa on designtalo Villa Puro

”Meille on tärkeintä varmistaa ihmisten turvallisuus ja hyvinvointi. Olemme seuranneet koronaepidemian vaikutuksia suuriin yleisötapahtumiin jo heti tilanteen vakavuuden selvittyä. Siksi aloitimme eri vaihtoehtojen pohdinnan hyvissä ajoin. Joka tapauksessa Rykmentinpuistoon nyt valmistuva upea alue ja kiinnostavat kodit tullaan esittelemään suurelle yleisölle, tavalla tai toisella”, taustoittaa Suomen Asuntomessujen toimitusjohtaja Anna Tapio.

Poikkeustilasta huolimatta messualueen kotien rakentaminen Rykmentinpuistossa Tuusulassa edistyy hyvää vauhtia. Messualueelle nousee yli 100 asuntoa.

Lue myös: Dekon asuntomessukohde on tarkan budjetin hulppea ensiomakotitalo: nuori pari piirsi talon itse – katso kuvat ja video

”Meille on rakentumassa Rykmentinpuistoon upea messualue, josta voimme olla ylpeitä ja joka kuvastaa uudenlaista Tuusulaa monipuolistaen mielikuvaa asumisesta täällä”, sanoo Asuntomessut Tuusulassa -projektin projektipäällikkö Riikka Uusikulku.

Lipunmyynti messuille jatkuu normaalisti. Mikäli viranomaiset ohjeistavat peruuttamaan yleisötapahtumat elokuussa, on lipun jo ostanut oikeutettu saamaan ostetun pääsylipun hinnan takaisin.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Asuntomessut Tuusulassa siirtyvät – uusi ajankohta on elokuun alku

Sinun täytyy kommentoidaksesi.