Sisustus

Tyylikkäät hifilahjat valmistujalle

Kevään valmistujat ilahtuvat hifilahjoista, joissa yhdistyvät tyyli ja laatu.

vifa_oslo_pebble_grey

Alumiinirunkoinen, kangaspäällysteinen Vifa Oslo -kaiutin on uusin tulokas Vifan tyylikkäässä kaiutinsarjassa. Kahvallisen, vain 2,4 kg painavan kaiuttimen voi siirtää näppärästi huoneesta toiseen tai ottaa mukaan reissuun. 499, Vifa.

HP Spectre

HP Spectre on maailman ohuin kannettava. Sen alumiinikuoren paksuus on vain 10,44 mm. Full HD -näyttö ulottuu kulmasta kulmaan ja on mitaltaan 13,3 tuumaa. Tyylikkään muotoilun takana ovat huippusuunnittelijat Tord Boontje ja Jess Hannah. Myyntiin kesäkuussa, ovh 1499 e, lisätietoa HP.

A1_Natural

Bang & Olufsenin uutuus BeoPlay A1 on näppäränkokoinen ja viimeistellyn tyylikäs langaton kaiutin. Pienen kokonsa ansiosta se kulkee mukana vaikka taskussa tai jopa kädessä. Kaiuttimen ulkoasun on suunnittelut tanskalainen muotoilija Cecilie Manz. Noin 249 e, väreinä vihreä ja harmaa, B&O.

zipp_cph_edition_vinkel3

Libratonen ZIPP Copenhagen Edition -mallissa on tyylikäs alumiinikuori, nahkainen kantolenkki ja pehmeä villapäällinen, jonka voi vaihtaa kodin sisustusvärien muuttuessa. Omaan sisustukseen sopivan värin voi valita neljästä värivaihtoehdosta. Zipp-kaiuttimien 360-asteinen äänentoisto takaa katveettoman musiikkinautinnon. Zipp 399 e, Zipp Mini 349 e, verkkokauppa.com. Lisätietoa Libratone.

SRS_XB3

Sonyn SRS-XB3 -kaiutin ei säikähdä rantaelämää, sillä pienet vesiroiskeet ja pölyt eivät sitä hetkauta. 24 tunnin akunkeston ja näppärä koko tekevät siitä ihanteellisen matkakumppanin moneen menoon. Ovh 190 e, lisätietoa Sony.

UE BOOM 2 Reka Horizontal

Australialaisen katutaiteilijan James Rekan abstraktit muodot ja kirkkaat värit koristavat uutta UE BOOM 2 Lost Time Limited Edition -matkakaiutinta. Saatavilla Ultimate Earsin verkkokaupasta rajoitetusti huhtikuun alusta alkaen, hinta 219 e + alv. Lisätietoja Ultimate Ears.

groove

Langaton, roisketiivis Klipsch Groove -matkakaiutin toimii yhdellä latauksella 8 tuntia. Kämmenelle mahtuvan kaiuttimen bassot soivat jykevästi ja vakuuttavasti. 169,90 e, lisätietoa Klipsch.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Tyylikkäät hifilahjat valmistujalle

Sinun täytyy kommentoidaksesi.