Sisustus

Uutisankkuri Kirsi Alm-Siira paljastaa: "Kodissani pitää aina olla keinu"

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmaan osallistuva uutisankkuri Kirsi Alm-Siira avasi ovensa Dekolle. Fiiliksellä sisustavalla Kirsillä ei ole tiettyä tyyliä, mutta yhden myönnytyksen hän joutui kotinsa sisustuksessa miehensä pyynnöstä tekemään.

Vahingossa. Niin löytyi Kirsi Alm-Siiralle ja hänen perheelleen koti Helsingin Punavuoresta. Upea kakluuni olohuoneen nurkassa vakuutti esittelyyn tullen Kirsin heti ja päätös oli valmis.

Lue myös: Tällainen on Vappu Pimiän uusi koti – katso videot asunnosta ennen ja jälkeen remontin!

”Mietin joskus leijaileekohan täällä vielä bordellin henki. Talon rakennutti tietääkseni venäläinen suku vuonna 1896. Tarinan mukaan talon paikalla oli ennen bordelli”, Kirsi kertoo.

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmaan osallistuva uutisankkuri Kirsi Alm-Siira esittelee Dekolle kotinsa.
Kakluuni on harvoin käytössä, mutta joskus siinä paistetaan makkaraa. Valtava matto on kirppariostos iranilaiselta mieheltä.

Jotain muutakin vanhaa Kirsin kodissa on.

”Ostan melkein kaiken käytettynä huutokaupoista ja kirpputoreilta. Minulla ei ole mitään tiettyä tyyliä. Aiemmat kotini ovat olleet simppelimpiä, tänne olen ostanut kaikenlaista krumeluuria.”

Lue myös: Armi Toivanen: Ensimmäistä kertaa on sellainen olo, että minulla on koti

Kirsin vanhempien olohuoneessa aina roikkunut keinu on kulkeutunut lapsuudenkodin tavoista myös Kirsille – hänen lastensa suureksi riemuksi.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Uutisankkuri Kirsi Alm-Siira paljastaa: "Kodissani pitää aina olla keinu"

Enkeli

Keinuhan rauhoittaa kehoa.

Sinun täytyy kommentoidaksesi.