Sisustus Tilaajille

Vaatesuunnittelija Tarja Rantasen koti on ajaton ja selkeä, kuten hänen vaatteensakin

Andiata-vaatemerkin perustaja Tarja Rantanen sisusti talonsa lähes jo 20 vuotta sitten, mutta koti on kestänyt hyvin aikaa. Espoon-kodin lisäksi Rantanen viihtyy Rukan kelohonkahuvilalla ja Pariisin citykodissa.

Portista sisään astuessa avautuu kaunis asuinalue, jossa talorivistöt piiloutuvat osittain pihaistutusten ja puiden lomaan, meri välkehtii alhaalla. Täällä asuu Andiatan omistaja Tarja Rantanen.

”17-vuotta sitten, kun Matias oli vuoden ikäinen, kodin lisätilan tarve tuli ajankohtaiseksi. Asuimme Nuottaniemessä Espoossa ja viihdyimme hyvin, ja siksi oli luonnollista etsiä isompaa asuntoa samoilta kulmilta”, Tarja Rantanen kertoo.

Lue myös: Arkkitehti Tobias osti puolivahingossa talon Pyhäjärven rannalta: ”Tuttava olisi halunnut luovuttaa avaimet käteeni heti”

Ostohetkellä tontti oli vielä metsäinen rinne, josta meri ei edes pilkahtanut.

”Oli vaikeaa kuvitella, miltä kotimme korkealla kalliolla tulisi näyttämään, mutta aluetta ympäröivä luonto houkutteli.”

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.