Sisustus

Viisi rentoa kukkaideaa kotisi kaunistukseksi

Täydennä kotisi sisustus upealla, itse tehdyllä kukka-asetelmalla. Ajankohtaisimmat leikkokukat ovat nyt luonnonkukkamaisia tai hyvin dramaattisia, suurikukkaisia kukkia.

1 Keväiset oksat

Simppeliin skandi- ja shakertyyliin sopivat jykevät, keväiset oksat. Laita pari pientä oksaa kauniiseen keramiikkakannuun tai suuri kimppu lasimaljaan, kumpi tahansa vaihtoehto toimii. Muista, että suuri oksakimppu vaatii tilaa ympärilleen.

ruokailutila

Kuva Sandberg

2 Saa rönsyillä

Runsaat ja rönsyilevät kimput solmitaan parista kookkaasta kukasta ja muutamasta hennommasta kukasta ja viimeistellään vihreillä oksilla ja lehdillä. Tärkeintä on luonnollisuus. Kimppua ei kannata sitoa tiukkaan vaan asettele se vapaasti maljakkoon. Yltäkylläinen kimppu on täydellinen pelkistetyn sisustuksen parina.

runsas kukkakimppu

Kuva &Tradition

3 Hurmaavat luonnonkukat

Kun kevät vielä edistyy, toimiva ja edullinen vaihtoehto on asetella luonnonkukkia pullomaisiin maljakoihin. Tärkeintä on huolettomuus ja kukkien korkeuserot, jolloin vaikutelma on rento ja ilmava. Valitse asetelmaan erikorkuisia pulloja.

kukkia maljakoissa

Kuva House Doctor

4 Laakea maljakko

Monelta valmistajalta löytyy nyt maljakoita, joissa on kukille erityinen ritilä. Näin kukat voivat seistä keskellä maljakkoa ilman muuta tukea. Erityisen hyvin laakeaan ritilämaljakkoon istuvat näyttävät, suurikukkaiset kukat.

kukka-asetelma

Kuva Klong

5 Ripusta kranssi kattoon

Kukkaloiston lisääntyessä viitseliäs sitoo keräämänsä kukat kranssiksi. Sen sijaan että laitat kranssin oveen, kokeile sen ripustamista kattoon vaikkapa juhlapöydän päälle. Näyttävän kranssin pariksi sopivat hennot kukat, jotka on aseteltu siroihin lasipulloihin.

ruokailutila

Kuva Sandberg

Kommentoi

Kommentoi juttua: Viisi rentoa kukkaideaa kotisi kaunistukseksi

Sinun täytyy kommentoidaksesi.