Vinyylisoitin palasi olkkariin

Vanhat kunnon vinyylit palaavat taas suosioon. Sisustajan näkökulmasta paluu ei ole ollenkaan huono asia: uudet vinyylisoittimet kun pystyy yhdistämään helposti uusiin monihuonejärjestelmiin tai vaikka bluetooth-kaiuttimiin. Vaikeimmaksi päätökseksi jää jälleen kerran värin valitseminen.

Digital

Yksinkertaisen tyylikkäältä näyttävä Pro-Ject Essential 2 Digital -digitaalivinyylisoitin on ulkonäköään isompi uutuus. Sen sisään on rakennettu laadukas RIAA-korjain sekä optinen liitäntä. Levysoitin voidaan liittää suoraan soundbariin, monihuonejärjestelmään tai bluetooth-kaiuttimeen, jossa ei ole levysoitinliitäntää. Väreinä ovat tyylikkään pianolakatut punainen, musta ja valkoinen, 399 e, Kruunuradio.

Marantz

Marantz TT-15S1 vinyylisoittimessa on akryylinen runko ja hiilikuidusta valmistettu varsi. Laadukas äänirasia ja tukeva rakenne takaavat, että äänenlaatu pysyy käytössä tarkkana ja tasapainoisena. Tyylikkään valkoinen Marantz TT-15S1 on perinteinen analoginen levysoitin, joka edellyttää vahvistimelta RIAA-korjaimen tai erillisen RIAA-korjaimen. 1 699 e, Kruunuradio.

Avainsanat

Keskustelu

Kommentoi juttua: Vinyylisoitin palasi olkkariin

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X