Porkkanaraaste muistuttaa monia varmaankin lähinnä kouluruokasalaatista. Vaikka perinteinen porkkanaraaste on itsessäänkin ihan hyvää, nousee se pienellä parantelulla aivan uudelle tasolle. Simppeleillä mausteilla ja yrteillä tästä juuresraasteesta tulee oikea makupommi ja se sopii lisukkeeksi monenlaisille aterioille tai jopa leivän päälle!

Paranneltu porkkanasalaatti

2 annosta lisukkeena
5 min
vegaaninen, gluteeniton

– n.250 g porkkanoita
– pieni nippu tilliä
– pieni nippu persiljaa
– 2 rkl omenaviinietikkaa
– 3 tl hunajaa
– 2 tl sokeria
– 1 pienen sitruunan mehu
– suolaa

Kuori porkkanat ja raasta raastimen pieniteräisellä puolella pieneksi raasteeksi. Silppua raasteen joukkoon mahdollisimman pieneksi tilli ja persilja. Sekoita joukkoon myös etikka, hunaja, sokeri, sitruunanmehu ja reilu ripaus suolaa. Anna maustua hetken ennen tarjoilua. Nauti lisukkeena aterialla tai vaikkapa leivän päällä!

Kommentit

Kommentoi juttua: Paranneltu porkkanaraaste

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Instagram

  • • Feeling the water. Portrait of gorgeous Saimi Hoyer.✨
  • • Be patient with yourself, nothing in nature blooms all year.
  • Fashion for @pirkkafi 
Art director: @_jokimaki 
Style & muah: @idajokikunnas 
Model: @ttutski
  • • Isn’t the nature amazing? When all the leaves have fallen and everything looks grey - all this hay near swamps is turning red and orange. So beautiful.
  • • Finland and this amazing nature.💙 Happy Independence Day Finland! 
model: Saimi Hoyer 
towel by @lapuankankurit
  • • There is no elevator to success. You have to take the stairs.
  • • Missing that sunshine. •
model: @lottarebekka

violaminerva

X