Vesimeloni, feta ja minttu – tätä voisi kutsua jo oikeasti klassikkoyhdistelmäksi. Moni on varmasti törmännyt tähän komboon monia kertoja viime vuosien aikana, mutta ei se turhaan ole suosiotaan saavuttanut, maistuvathan nämä ainesosat yhdessä taivaallisen hyviltä! Tämän pienellä twistillä tehdyn reseptin suunnittelin uuteen Vegebudjetilla-kirjaani – ja jos jokin salaatti on helppo ja nopea toteuttaa niin tämä!

Raikas vesimeloni-minttu-fetasalaatti

2–3 annosta
5 min
(laktovege, gluteeniton)

– 600–800 g pala vesimelonia
– 1 limetin mehu
– kourallinen tuoretta minttua
– 100 g fetaa
– mustapippuria

Siivuta vesimeloni ja leikkaa kuoret pois. Kuutioi sopiviksi suupaloiksi. Sekoita kulhossa kuutioiden sekaan limetin mehu. Silppua minttu ja lisää joukkoon. Murusta lopuksi päälle fetaa. Viimeistele ripauksella mustapippuria ja nauti heti!