Mainos: Friggs
Friggs neliskanttiset maissikakut
Mainos | Friggs

Tutustu Friggs-maissikakkuihin ja voita 100 euron lahjakortti ruokakauppaan!

Suosittuun Friggs-maissikakkusarjaan on tullut kiinnostavia uutuuksia. Tutustu niihin ja voita 100 euron lahjakortti ruokakauppaan ja muita palkintoja.

Terveysvaikutteiset maissikakut

Super SiSuperfro_Amarant__Ortsalt_150pxemenet -maissikakut ovat Friggsin huolella mietittyjä tuotteita, jotka sisältävät luonnonmukaisia ja terveysvaikutteisia ainesosia. Pääraaka-aineena on maissi ja lisukkeina omega-3-pitoiset siemenet. Viime keväänä markkinoille tullut sarja on nyt täydentynyt amarantinsiemenillä ja yrttisuolalla maustetuilla maissikakuilla.

Amarantti – ikivanha hyötykasvi

Amarantti on gluteeniton, inkojen ikivanha hyötykasvi, jonka siemenet sekä lehdet ovat syötäviä. Jo yli 3000 vuotta sitten inkat saivat pääosan ravinnostaan tämän kauniin purppuranpunaisen kasvin siemenistä.  Pienen pienet siemenet sisältävät enemmän kalsiumia, proteiinia ja rautaa kuin useat muut viljalajit, esimerkiksi vehnä. Amarantin kalsiumpitoisuus ylittää jopa maidon vastaavan arvon.

Uudet ohuet maissikakut, Amarantin siemenet & Yrttisuola, ovat runsaskuituisia. Maissikakut  ovat helppoja, kevyitä pikkupurtavia niin aamu-, väli- kuin iltapalaksikin. Amarantin ansiosta uusien maissikakkujen maku on hieman pähkinäinen.

Maissikakuissa maistuu tattari

Friggsin-maissikakkusarjaan on tullut uutuutena neliskanttiset maissikakut.  Näitä luomu-uutuuksia on kahta makua: Tattari ja perinteisempi Maissi & merisuola.

Friggs uutuusmaissikakut: neliskanttiset, ohuen ohuet

Neliskanttiset luomu-maissikakut ovat rapeita ja ohuen ohuita. Niissä ei ole lisättyä sokeria. Maissi on lisäksi gluteenitonta ja siksi hyvä vaihtoehto niille, jotka haluavat välttää gluteenia ruokavaliossaan.

Terveellinen, gluteeniton tattari

Tattari sopii keliaakikoille ja on myös hyvä proteiininlähde. Tattarinsiemenissä on runsaasti lyseeni-aminohappoa sekä orgaanisesti sitoutunutta kalsiumia, rautaa, kaliumia, magnesiumia, piitä ja fluoria. Korkeat kolesteroliarvot altistavat tunnetusti sydän- ja verisuonitaudeille. Tattarin proteiini voi vähentää kolesterolin imeytymistä jopa yli 40 prosentilla.  Tattarin syöminen poistaa myös ylimääräistä turvotusta ja runsaan kuitupitoisuutensa ansiosta aktivoi ruoansulatusta.

Tattarilla maustetuissa luomumaissikakuissa on maissia 69 % ja tattaria 20 %. Suolaa maissikakuissa on 0,7 g.

Herkkuja maissikakuista

Nauti luomumaissikakuista sellaisenaan, mielipäällisen kera tai poimi vinkkejä Ruoka.fi:n sivuilta ruokabloggaajien välipalaherkuista.

Osallistu kilpailuun

Vastaa allaolevalla lomakkeella maissikakkuja koskeviin kysymyksiimme, jätä yhteystietosi ja voit voittaa upeita palkintoja.  Arvomme kaikkien 21.9.2016 mennessä osallistuneiden kesken yhden pääpalkinnon, joka sisältää 100 euron lahjakortin K-tai S-ryhmän ruokakauppaan (voittaja saa valita), Eva Solon keittokirjanpidikkeen (arvo 35 e) sekä laatikollisen Friggs-uutuusmaissikakkuja. Lisäksi arvomme viidelle muulle voittajalle Friggs-uutuusmaissikakkuja.

Pahoittelut. Tämä lomake ei ole enää saatavilla.

Keskustelu

Kommentoi juttua: Tutustu Friggs-maissikakkuihin ja voita 100 euron lahjakortti ruokakauppaan!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X