TARVITSET (4 hlö):
1 pkt Pekonia
1 Sipuli
1 Kananmuna
2 dl Ruokakermaa
1-2dl Emmentalraastetta
1 pkt Tuorepastaa
suolaa ja pippuria
Pilko pekoni ja sipuli kuutioiksi. Paista pannulla ilman rasvaa ensin pekoni ja lisää sitten sipuli ja paista kypsäksi. Keitä tuorepasta ohjeen mukaan lähes kypsäksi. Sekoita muna, kerma ja pippuri sekaisin. Kaada pastasta vesi pois ja kaada se takaisin kattilaan. Sekoita muna-kermaseos, pekoni-sipuliseos ja pasta keskenään. Sekoita seosta hetken aikaa kattilassa, niin että munaseos hyytyy. Lisää tarpeen mukaan mustapippuria ja suolaa. Koristele annokset juustoraasteella ja basilikalla!
Blogin puolella on vielä hetken aikaa mahdollisuus osallistua arvontaan! Pääset siihen tästä linkistä!
Kommentit
Kommentoi juttua: 10 min Pasta Carbonara!