12 x Oldies but goldies! – Kivoimmat DIY -postaukset!

Sain tässä keväällä viestiä, missä minua pyydettiin mukaan Kotopirkkoihin. Kotopirkot ovat yhteisö, joka koostuu erilaisista käsityöbloggaajista kautta maan. Olin todella otettu tästä kunniasta päästä osaksi näin mahtavaa yhteisöä. Kotopirkkojen yhteisöä pääset seuraamaan klikkaamalla tätä linkkiä.

Kotopirkoissa jaetaan päivittäin erilaisten käsityöbloggajien erilaisia DIY-projekteja. Seuraamalla sivua, löydät nopeasti parhaat ideat ja toteutukset erilaisten käsitöiden saralta.

Tällä viikolla yhteisössä jaetaan bloggaajien parhaita projekteja blogimatkan varrelta. Päätin listata omani tähän postaukseen. Oli hurjan vaikeaa valita mitä laittaa, sillä kaikki työni ovat niin erilaisia. En ole siis vieläkään löytänyt yhtä ainoaa genreä käsityömaailmasta, vaan haluan edelleen tehdä koko ajan jotain erilaista. Se pitää tämän rakkaan harrastukseni mielenkiintoisempana. Mutta nyt pidemmittä puheitta: Frutti di Mutsin ”oldies, but goldies”.

Lähdetään vanhemmista uudempiin:

 

1.) Blogitaipaleeni alussa väkersin nämä ihanat muistipelit sukulaistemme lapsille. Näillä pienimmätkin oppivat muistamaan ja yhdistämään sukulaisten nimet ja kuvat, ja tätä oli kiva pelailla aina kun ikävä ja pitkä välimatka esti näkemästä. DIY Muistipeli (Linkki)

A181114 008

2.) Saman joulun alla valmistin ystävilleni itse tehtyä kuorintavoidetta. Tämä sama kuorinta on minulla edelleen viikottaisessa käytössä. Luonnonmukaista ja helppoa! DIY Face scrub (Linkki)

3.) Viime vuonna ystävänpäivän alla kokeilin kahvimukin marmorointia kynsilakalla. Siitä tuli hauska hitti vähänksi aikaa. DIY Mukin marmorointi kynsilakalla (Linkki)

4.) Pian sen jälkeen tuli muotiin tölkinklipsutyöt. Minunkin piti päästä kokeilemaan… Teinkin sitten kierrätysmateriaaleista itselleni pöllö-käsilaukun! DIY Käsilaukku kierrättäen (Linkki)

260415 313

5.) Viime vuonna kesän alla tein Wimmun kummeille löylytuoksuja kiitokseksi lastenhoidosta. Näitä oli ihana myös tuoksutella talven tullen omassa saunassa. DIY Löylytuoksut luonnosta (Linkki)

6.) Hurahdin viime vuonna betonitöiden maailmaan. Tässä postauksessa kerroin helposti toteutettavista kynttilänjaloista.. Tänä vuonnakin minulla on jo monta ideaa tähän genreen, kunhan vain pääsisin aloittamaan… DIY Kynttilänjalat betonista (Linkki)

DSC_0077

7.) Ystäväni pyysi minua maalaamaan ja tekemään omaan tyyliinsä sopivan kellon. Julkaisin kuvan Facebookissa ja päädyin lopulta maalaamaan näitä monen monta kappaletta kaikille halukkaille kavereilleni. DIY Kello (Linkki)

8.) Youtubesta löytyi huikea video itse tehtävään valokirjaimeen. Teinkin ison kirjaimen työhuoneeni seinälle. Materiaalit löytyivät kotoa, eikä valokirjaimelle jäänyt hintaa juuri ollenkaan. DIY Valokirjain (Linkki)

9.) Viime jouluksi ompelin suloisia kettukukkaroita serkuilleni. Teinkin ohjeet sitten niihin. Kangas oli kierrätettyä farkkua ja pussukoista tuli supersuloisia! DIY Kettukukkarot (Linkki)

10.) Itse tehdyt huulirasvat luonnonmukaisista aineista olivat suosikkilahja tämän vuoden ystävänpäivän alla. Näitä oli ihana jaella serkuille ja kavereille! DIY: Luonnonmukainen huulirasva (Linkki)

11.) Tuunasin ikivanhan matkalaukun lapsille lelulaatikoksi. Tästä tuli niin ihana, että se päätyikin olohuoneeseen lelulaatikoksi. Nyt siellä säilytetään lelut ja pelit ja se on osa sisustusta. DIY: Matkalaukusta lelulaatikoksi (Linkki)

12.) Viimeinen, mutta ei missään nimessä vähäisin. Leikkikeittiö, minkä tein tässä lomamme kunniaksi lapsilleni. Olen hurjan tyytyväinen kokonaisuuteen. Ja mikä tärkeintä, minun lapseni rakastavat tätä! DIY: Leikkikeittiö (Linkki)

001 (2)

 

Muita suosikkeja blogimatkani varrelta ovat olleet muunmuassa kuormalavasta tehty sängynpääty, valtavan suuri seinäruusu, kuormalavoista tehty ulkokalusteryhmä, sekä kalenteriskräppäykseen liittyvä postaus!

 

PS. Olen viimeaikoina koittanut aktivoitua sosiaalisessa mediassa. Pääset seuraamaan elämääni Instagramissa @fruttidimutsi, Facebookissa sekä Pinterestissä.

Kommentit

Kommentoi juttua: 12 x Oldies but goldies! – Kivoimmat DIY -postaukset!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X