Näin pidät kuulokkeiden johdot kurissa: 3 kivaa DIY -vinkkiä!

kuuloketeline

Neljä perheenjäsentä. Neljät kuulokkeet. Neljä umpisolmuröykkiötä joka ainoa kerta kun kuulokkeita tarvitaan.

Mikä siinä on, että joka ainoa kerta kun lopetamme kuulokkeiden käytön, minä laitan ne nätisti rullalle, ja joka ainoa kerta kun niitä taas tarvitaan, ne ovat solmussa? Ei niiden avaaminen varsinaisesti mikään iso työmaa ole, mutta olisihan se kiva muutenkin pitää ne kurissa ja ojennuksessa.

Tsekkailin Pinterestiä kun löysin näitä kivoja kierrätysideoita millä kuulokkeiden piuhat saa pidettyä suorina jopa siellä laukun pohjallakin.

Kaikki kierrättäen!

Kaikki kolme ”Telinettä” on kotoa löytyneistä jutuista viritetty ja Pinterestin ideoista poimittu. Näitä ideoita sieltä löytyy vaikka kuinka paljon hakusanalla ”DIY earphone hacks”.

Viinipullon korkin pohjaan on porattu reikä, mihin kuulokkeiden pään saa kiinni. Piuha kierretään korkin ympärille ja toisessa päässä on viilto mihin saa kuulokkeiden toisen pään lukittua ettei se karkaa.

Pyykkipoika toimii sellaisenaan. Sille ei tarvitse tehdä mitään. Kunhan löydän puiset pyykkipojat, aion tehdä niihin maalauksia ja tuunauksia. Muovisen koristeleminen tuntui haasteelliselta kun pinta hylkii kaikkea.

Pupu on liimattu kuumaliimalla kasaan. Pupun vartalo on kaksinkertaista huopaa jonka sisällä on pahvi vahvikkeena. Korvat on liimattu palojen väliin ja ulkoreunat vahvistettu ompelemalla. Lappu mikä pitää johdon paikallaan on ommeltu ylhäältä ja alas on kiinnitetty neppari.

Avainsanat

Kommentit

Kommentoi juttua: Näin pidät kuulokkeiden johdot kurissa: 3 kivaa DIY -vinkkiä!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X