Aroma Sense -suihkupäät + ARVONTA JA ALEKOODI

Suihkupäät saatu yhteistyönä Aroma Sense -verkkokaupan kautta.

Kuten tässä postauksessa kerroin, meidän kylpyhuoneemme koki pienoisen muodonmuutoksen ja onkin nyt enemmän hemmotteluhuone. Haave kylpyammeesta on kutkutellut jo pitkään mielessä ja nyt sellainen saatiinkin antamaan pientä luxusta arkeemme. Mikä olisikaan ihanampaa pitkän ja kylmän päivän jälkeen, kuin ihana kuuma vaahtokylpy?

Sen lisäksi että meille tuli tuo kaunis kylpyamme, vaihdoimme myös suihkupäät Aroma Sense -suihkupäiksi. Saimme Aroma Sensen maahantuojalta kaksi erilaista suihkupäätä ja ne osaltaan lisäsivät tuota arjen keskellä nautittavaa hemmottelukokemusta.

Aroma Sense -suihkupäät lupaavat tuoda erinomaisen suihkukokemuksen samalla säästäen vettä. Ja sen ne totisesti tekevätkin. Suihkupäiden sisällä on erityinen suodatin sekä kapseleita, mitkä tuovat suihkuhetkeen herkän, kauniin mutta miedon tuoksun. Tuoksu tuntuu nenässä hentoisesti eikä ole lainkaan liian vahva ja pistävä. Se ei myöskään tartu ihoon, vaan pesun jälkeen iholla on vain saippuan ja puhtauden tuoksu.

Aroma Sense on vallannut markkinoita ympäri maailman. Suihkupäät ovat voittaneet suihkuvertailuja ympäri palloamme, sillä muunmuassa niiden vettä säästävä ominaisuutensa on vailla vertaa. Lisäksi esimerkiksi Hilton -hotelliketju on ottanut eri puolilla maailmaa suihkupäät käyttöönsä lisätäkseen asiakkaidensa viihtyvyyttä.

Suihkupäissä on muutama erilainen vaihtoehto. Meillä siis oli ennestään halpa kattosuihku, mikä ei oikein koskaan toiminut niin kuin olisi pitänyt. Saimme vaihdettua tähän vanhaan versioon uuden Aroma Sense -kattosuihkun (yläsuihkuun) ostamalla lisäksi vain yhden pienen mutkaputken (en tiedä sen oikeaa nimeä, mutta sen tehtävä on suunnata vesi alaspäin eikä suoraan eteenpäin).

Lisäksi myös samaan settiin kuuluvan käsisuihkun pää vaihdettiin tähän AS-9000 -suihkupäähän joka on myös Rakennusmaailman testivoittaja (09/2014). Näitä kahta ei oikeastaan koskaan käytetä yhtä aikaa, joten minusta on hauska että niissä on eri tuoksut. Suihkun voikin valita tuoksun perusteella, jos siltä tuntuu.

Käyttökokemuksia Aroma Sense -suihkupäistä viimeisen kuukauden ajalta.

Olen rakastunut. Ei sitä juuri muuten voi kuvailla. Viime keväänä sain viestin eräältä lukijalta joka oli törmännyt näihin suihkupäihin sosiaalisessa mediassa, ja hän pyysi minua mahdollisuuksien mukaan testaamaan tuotetta ja kertomaan kokemuksista. Kävin jo tuolloin kurkkaamassa tuotteita mutta asia jäi silloin sikseen.

Nyt kun kylppärin muodonmuutosta lähdettiin suunnittelemaan minä koin että nämä suihkupäät voisivat todellakin tuoda sen ripauksen extraluxusta ja viedä kylppärin kokonaan uudelle levelille. Ja siinä minä olin aivan täydellisen oikeassa.

On todella rentouttavaa käydä miedosti laventelin tuoksuisessa suihkussa, varsinkin kun vesi valuu suihkusta  niin pehmeästi iholle. Se tuntuu siltä kuin olisi jossain trooppisessa paikassa pienen vesiputouksen alla. Pelkkä suihkukin tuntuu tätä nykyä palkinnolta, mitä en olisi ikinä voinut uskoa sillä suihkuhan on ”vain suihku”.

Lisäksi huomasimme kun kelit kylmenivät, että atoopikko poikamme posket menevät punaiseksi ja kuivaksi yläkerran suihkussa missä on tuikitavallinen suihkupää, mutta ei alakerrassa missä käytämme näitä Aroma Sense -päitä.

Ihmettelimme mistä moinen voisi johtua ja asia selvisikin. Eli kyse on siitä, että Aroma Sensen suihkupäiden filttereissä on C-vitamiinia mikä happamoittaa vettä. Suomen vesijohtovesi on hieman emäksistä, koska se on parempi putkistojen kannalta, mutta Aroma Sensen suihkupäiden C-vitamiini muuttaa pH:ta neutraalimpaan suuntaan, jolloin suihkusta laskeutuva vesi on lähellä Suomen järvien pH:ta, näin ollen vesikin on huomattavasti parempaa iholle.

Filttereissä on monia eri vaihtoehtoja tuoksuille ja niitä voi fiiliksen mukaan ostaa ja testailla. Löytyykö sieltä yksi mikä tulee jäädäkseen vai haluaako vaihtaa tuoksuja ja kokea kerta toisensa jälkeen uuden kokemuksen? Se jäänee jokaisen omaksi päätökseksi. Suihkupäiden ja lisäosien hankkiminen AromaSense.fi -verkkokaupasta on erittäin helppoa ja sen lisäksi niitä myyvät myös K-Raudat, Rautiat ja Carlson.

Nämä suihkupäät ovat myös oivallinen lahjaidea joulua ajatellen hänelle jolla on jo kaikkea. Tai vaikkei olisikaan. Kukapa ei nauttisi suloisesta aromaterapeuttisesta vesiputouskokemuksesta koska tahansa omassa kylpyhuonessaan?

AromaSense.fi tarjoaa teille lukijoilleni ALEKOODIN.  Käyttämällä koodia FRUTTIDIMUTSI saat 15 % alennusta kaikista aromasense.fi -verkkokaupan suihkuista sekä lisäosista. Koodi on voimassa 31.12.2017 asti.

ARVONTA:

Aromasense.Fi -verkkokauppa on antanut teille lukijoilleni arvottavaksi yhden AS -9000 -suihkupään (arvo 89,00€).

Osallistut arvontaan katsomalla alla olevan videon ja vastaamalla mikä ominaisuus sinua eniten kiehtoo Aroma Sense -suihkupäissä.

Arvonta alkaa nyt ja päättyy 15.12.2017 klo 00:00.
Tämän jälkeen olen yhteydessä voittajaan henkilökohtaisesti.
Onnea Arvontaan!

Avainsanat

Kommentit (63)

Aromit ja kuivan ihon hoitoon tämä olisi enemmän kuin tarpeeseen

Aromit kiinnostavat aina! Meidän talosta löytyy kolme atoopikkoa, tuo c-vitamiini vedessä on kyllä kiinnostava. Kiitos vinkistä! Tämä menee muistilistalle ?☺️

pH:n laskeminen kiinnostaa kovasti 🙂

PH:n laskeminen. Mukana!

Aromit kiinnostavat minua.

Kyllähän veden säästö aina kiinnostaa, samoin kuin epäpuhtauksien poisto vedestä.

Ennen kaikkea aromit!

Vettä säästävä ominaisuus on kyllä hyvä asia.

Taloudesta löytyy atoopikko ja tämmöstä olisi kiva kokeilla miten vaikuttaa! Lisäksi aromikas suihku olisi oikein luksusta!

Ph:n laskeminen.

Aromit. Upea tuote!

Tuo mikrokuitukangas, joka suodattaa vedestä epäpuhtauksia. Myös aromit! 🙂

Meillä veden säästö olisi tärkeä juttu.

Kiinostais kokeilla auttasko atoopikoille, kuivaan ihoon ja hilseilyyn, josta kärsii koko perhe.

Atoopikkolapselleni haluaisin kokeilla

Vettä säästävä ominaisuus on tärkein! 🙂

Veden säästö on kiinnostava puoli

Olis kyllä hienoa, jos iho ei suihkun jälkeen kutiaisi kuivuuttaan!

Itsellä atooppinen iho, olisi kiva jos ei aina olisi suihkun jälkeen korppu iho. Vaikea kyllä uskoa, että tuo voisi vaikuttaa siihen ?mutta kokeilemalla se selviäisi ☺

pHn lasku ja veden säästäminen kiinnostavat

Mielenkiintoinen pää! Veden säästö eniten 🙂

Aromit!

Aromit ja vedensäästö luxusta.

Etenkin tuo sopivuus herkälle iholle kiinnostaa, mutta olisipa jännä kokeilla noita aromajuttujakin. 🙂

Kuulostaa ihan uskomattomalta, mitem tämmöinen voi auttaa atooppisen ihon hoitoon. Meillä kun miehen kanssa molemmilla on paha atooppinen ekseema.
Mukana:)

Veden ja energian säästö.

Veden säästö ja suodatus kiinnostavat erityisesti. Mukana arvonnassa!

meillä on aina järkyttävän isot vesilaskut, joten jos mitenkään on mahdollista vettä säästää ja pienentää kuluja niin se kiinnostaa!

Energian ja veden säästö.

Energian ja veden säästö 🙂

Veden ja energian säästö ovat tärkeimpiä asioita.

Vanha onkin ihan kalkkeutunut…energian säästö ja veden kulutus..meitä kun on niin monta..6…

Aromit kiinnostaa 🙂

Veden ja energian säästö kiinnostaa.

Hieno lahjaidea, ei liian kalliskaan. Minulla on herkkä, kuiva iho ja olisipa hyvä koettaa tätä suihkupäätä, myös aromit kiinnostavat.

Itsekin kuivaihoisena kahden atoopikon äitinä veden pH:n optimointi ihoystävällisemmäksi kiinnostaa.

Vedensäästö

veden säästö!

Energian säästäminen.

Vettä säästävä ominaisuus!

Energian ja veden säästö. Vau mikä arvonta.
Mukana tulevan saunarempan takia 🙂

Veden ja energian säästö!!

Vettä säästävä ominaisuus 🙂

Veden säästö kiinnostaa kovasti.

Meillä on kyseinen suihku. 🙂 Tulevaisuudessa hankimme jokaiseen suihkuun samanlaisen suihkun.
Aromit rentouttavat ihanasti suikussa. Mun lemppari tuoksuista on mango <3
Vedensäästöä olemme seuranneet vuoden ja homma jatkuu. Vettä säästävä ominaisuus on huippu!

pHn laskeminen ja veden säästö 🙂

Kalkin suodattaminen. Saan todella kalkkisesta vedestämme ihottumaa ja tämä suihkupää on ollut jo pitkään hankintalistalla.

Oi vitsi, atoopikkona kiinnostais kyllä todellakin kuivaa ihoa hoitava suihku! Ja hyvältä tuoksuva suihkukokemus kuulostaa tosi houkuttelevalta.

Veden epäpuhtauksien suodatus. 🙂

Kaikki ominaisuudet parantas meidän perheen suihkussa käyntiä 😀 niin mukana! 🙂 paras ominaisuus on tuo kuivaa ihoa auttava! 🙂

Veden säästäminen ja kuivan ihon hoitaminen kiehtovat ja siksi tämä olisi ihana joululahja omaan talouteen. ?

Veden säästö 🙂

Veden säästäminen

Aromit!

Suodatus kiinnostaa eniten, vaikka koko suihkupää kuulostaa aivan mahtavalle.

Veden säästö! 🙂

PH:n laskeminen 🙂

Veden säästö ehdottomasti!

Epäpuhtauksien poisto vedestä ja sopivuus herkälle iholle.

Veden säästö ja ph:n laskeminen

Veden säästö!

Aromit. Toki myös vedensäästö.

Kommentoi juttua: Aroma Sense -suihkupäät + ARVONTA JA ALEKOODI

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X