Suihkupäät saatu yhteistyönä Aroma Sense -verkkokaupan kautta.

Kuten tässä postauksessa kerroin, meidän kylpyhuoneemme koki pienoisen muodonmuutoksen ja onkin nyt enemmän hemmotteluhuone. Haave kylpyammeesta on kutkutellut jo pitkään mielessä ja nyt sellainen saatiinkin antamaan pientä luxusta arkeemme. Mikä olisikaan ihanampaa pitkän ja kylmän päivän jälkeen, kuin ihana kuuma vaahtokylpy?

Sen lisäksi että meille tuli tuo kaunis kylpyamme, vaihdoimme myös suihkupäät Aroma Sense -suihkupäiksi. Saimme Aroma Sensen maahantuojalta kaksi erilaista suihkupäätä ja ne osaltaan lisäsivät tuota arjen keskellä nautittavaa hemmottelukokemusta.

Aroma Sense -suihkupäät lupaavat tuoda erinomaisen suihkukokemuksen samalla säästäen vettä. Ja sen ne totisesti tekevätkin. Suihkupäiden sisällä on erityinen suodatin sekä kapseleita, mitkä tuovat suihkuhetkeen herkän, kauniin mutta miedon tuoksun. Tuoksu tuntuu nenässä hentoisesti eikä ole lainkaan liian vahva ja pistävä. Se ei myöskään tartu ihoon, vaan pesun jälkeen iholla on vain saippuan ja puhtauden tuoksu.

Aroma Sense on vallannut markkinoita ympäri maailman. Suihkupäät ovat voittaneet suihkuvertailuja ympäri palloamme, sillä muunmuassa niiden vettä säästävä ominaisuutensa on vailla vertaa. Lisäksi esimerkiksi Hilton -hotelliketju on ottanut eri puolilla maailmaa suihkupäät käyttöönsä lisätäkseen asiakkaidensa viihtyvyyttä.

Suihkupäissä on muutama erilainen vaihtoehto. Meillä siis oli ennestään halpa kattosuihku, mikä ei oikein koskaan toiminut niin kuin olisi pitänyt. Saimme vaihdettua tähän vanhaan versioon uuden Aroma Sense -kattosuihkun (yläsuihkuun) ostamalla lisäksi vain yhden pienen mutkaputken (en tiedä sen oikeaa nimeä, mutta sen tehtävä on suunnata vesi alaspäin eikä suoraan eteenpäin).

Lisäksi myös samaan settiin kuuluvan käsisuihkun pää vaihdettiin tähän AS-9000 -suihkupäähän joka on myös Rakennusmaailman testivoittaja (09/2014). Näitä kahta ei oikeastaan koskaan käytetä yhtä aikaa, joten minusta on hauska että niissä on eri tuoksut. Suihkun voikin valita tuoksun perusteella, jos siltä tuntuu.

Käyttökokemuksia Aroma Sense -suihkupäistä viimeisen kuukauden ajalta.

Olen rakastunut. Ei sitä juuri muuten voi kuvailla. Viime keväänä sain viestin eräältä lukijalta joka oli törmännyt näihin suihkupäihin sosiaalisessa mediassa, ja hän pyysi minua mahdollisuuksien mukaan testaamaan tuotetta ja kertomaan kokemuksista. Kävin jo tuolloin kurkkaamassa tuotteita mutta asia jäi silloin sikseen.

Nyt kun kylppärin muodonmuutosta lähdettiin suunnittelemaan minä koin että nämä suihkupäät voisivat todellakin tuoda sen ripauksen extraluxusta ja viedä kylppärin kokonaan uudelle levelille. Ja siinä minä olin aivan täydellisen oikeassa.

On todella rentouttavaa käydä miedosti laventelin tuoksuisessa suihkussa, varsinkin kun vesi valuu suihkusta  niin pehmeästi iholle. Se tuntuu siltä kuin olisi jossain trooppisessa paikassa pienen vesiputouksen alla. Pelkkä suihkukin tuntuu tätä nykyä palkinnolta, mitä en olisi ikinä voinut uskoa sillä suihkuhan on ”vain suihku”.

Lisäksi huomasimme kun kelit kylmenivät, että atoopikko poikamme posket menevät punaiseksi ja kuivaksi yläkerran suihkussa missä on tuikitavallinen suihkupää, mutta ei alakerrassa missä käytämme näitä Aroma Sense -päitä.

Ihmettelimme mistä moinen voisi johtua ja asia selvisikin. Eli kyse on siitä, että Aroma Sensen suihkupäiden filttereissä on C-vitamiinia mikä happamoittaa vettä. Suomen vesijohtovesi on hieman emäksistä, koska se on parempi putkistojen kannalta, mutta Aroma Sensen suihkupäiden C-vitamiini muuttaa pH:ta neutraalimpaan suuntaan, jolloin suihkusta laskeutuva vesi on lähellä Suomen järvien pH:ta, näin ollen vesikin on huomattavasti parempaa iholle.

Filttereissä on monia eri vaihtoehtoja tuoksuille ja niitä voi fiiliksen mukaan ostaa ja testailla. Löytyykö sieltä yksi mikä tulee jäädäkseen vai haluaako vaihtaa tuoksuja ja kokea kerta toisensa jälkeen uuden kokemuksen? Se jäänee jokaisen omaksi päätökseksi. Suihkupäiden ja lisäosien hankkiminen AromaSense.fi -verkkokaupasta on erittäin helppoa ja sen lisäksi niitä myyvät myös K-Raudat, Rautiat ja Carlson.

Nämä suihkupäät ovat myös oivallinen lahjaidea joulua ajatellen hänelle jolla on jo kaikkea. Tai vaikkei olisikaan. Kukapa ei nauttisi suloisesta aromaterapeuttisesta vesiputouskokemuksesta koska tahansa omassa kylpyhuonessaan?

AromaSense.fi tarjoaa teille lukijoilleni ALEKOODIN.  Käyttämällä koodia FRUTTIDIMUTSI saat 15 % alennusta kaikista aromasense.fi -verkkokaupan suihkuista sekä lisäosista. Koodi on voimassa 31.12.2017 asti.

ARVONTA:

Aromasense.Fi -verkkokauppa on antanut teille lukijoilleni arvottavaksi yhden AS -9000 -suihkupään (arvo 89,00€).

Osallistut arvontaan katsomalla alla olevan videon ja vastaamalla mikä ominaisuus sinua eniten kiehtoo Aroma Sense -suihkupäissä.

Arvonta alkaa nyt ja päättyy 15.12.2017 klo 00:00.
Tämän jälkeen olen yhteydessä voittajaan henkilökohtaisesti.
Onnea Arvontaan!