Testissä: BeeMoo Twin Travel – tuplamatkarattaat!

beemoo twin travel

Kaupallinen yhteistyö – Mainos: Jollyroom -verkkokauppa

Saimme tänä keväänä Jollyroomilta testiin BeeMoon Twin Travel -tuplamatkarattaat. Vaikka lapsemme ovatkin jo isoja (3 v. ja 4 v.), halusimme ottaa heille rattaat matkaan kun lähdimme Kanarialle. Tiesimme jo etukäteen, että tulemme liikkumaan siellä pääasiassa kävellen joten rattaat olivat tärkeä osa reissua.

Rattaat reissussa mahdollistivat meille sen, että pystyimme kävelemään useita kilometrejä päivässä kuumassa säässä. Hotelliltamme oli rannalle matkaa vajaat 2 km ja koska saari on tulivuori, oli paluumatka aina pelkkää ylämäkeä. Lapset saivat kävellä sen minkä halusivat ja jaksoivat ja istua lepäämään kun käveleminen ei enää maistunut. Mukavaa hyötyä rattaista oli myös silloin kun lapset kävelivät, niin tavarat kulkivat kätevästi pyörillä. Haha!

Kyllä minä hetkellisesti ajattelin kun lähtöä tehtiin Helsinki-Vantaalla, että onko näiden raahaamisessa mitään järkeä, mutta voin sanoa, että ilman noita rattaita olisi reissu ollut todella paljon erilaisempi. Eikä välttämättä hyvällä tavalla.

Kanarian saarilla on lähestulkoon kaikkialla asvalttia ja mukulakiveä. Kävelyteitä pitkin pääsee melkein minne tahansa. Rattaat kuitenkin kulkivat hyvinkin ketterästi pohjasta riippumatta. Ainoastaan hiekkaranta upotti sen verran, että pojat sitten kantoivat rattaat siellä. Sinne kyllä upposi tennaritkin, että ei sinällään mikään ihme. Mutta normaalilla hiekkatiellä nuo rattaat olivat hurjan ketterät ja kun niissä on vielä kääntyvät etupyörät, niin ne liikkuivat todella nätisti monenlaisessa maastossa.

tuplarattaat

Myös lumella liikkuminen on helppoa!

Kun rattaat saapuivat, oli mieheni töissä. Hänen tehtävänsä on ollut aina kaiken kasaaminen. Tällä kertaa minä en jaksanut jäädä odottelemaan hänen kotiutumistaan vaan otin ja kasasin rattaat itse. Rattaissa siis on kaksi istuinta jotka voi asentaa peräkkäin tai vastakkain. Minä asetin ne vastakkain ja lapset viihtyivät mukavasti kun saivat jutella toisilleen. Jollyroomin sivuilta kun katsoo niin vaihtoehtoja laittaa istuimet on aika paljon vaununkoppa mukaanlukien (Vaununkoppa myydään erikseen).

Rattaiden kasaaminen oli helppoa vaikka ohjeet olivatkin ruotsiksi, enkä minä puhu sitä sanaakaan. Ohjeissa oli todella hyvin kuvitettu miten mikäkin osa menee.

beemoo twin travel jollyroom

Kun rattaat ovat kasassa, ne ovat todella tukevat ja vakaat. Istuimissa on painoraja 15 kg / istuin, ja sen takia uskalsinkin ottaa nämä, kun molemmat lapseni painavat alle tuon. Purettuna / kasattuna ne menevät kätevästi jätesäkkeihin ja yllättävänkin pieneen tilaan. Laitoimme siis rattaat ruumaa varten 200 l jätesäkkeihin ja kaikki osat sinne sisälle kyytiin. Teippasimme jätesäkit huolellisesti ja rattaat pysyivät hyvinkin ehjinä ja kaikki osat tallessa.

Testasimme ennen lähtöämme myös sen miten rattaat kulkevat lumessa. Teimme pienen päivälenkin pellon vierellä, missä jalkakäytävällä oli parin sentin lumikertymä. Rattaat eivät valittaneet yhtään ja kääntyvät etupyörät selvittivät myös nämä lumiesteet näppärästi, vaikka kyydissä olivat molemmat lapset. Lumi ei tartu renkaisiin ja iskut vaimenevat nätisti niin jäisellä pohjalla, kuin niillä mukulakivilläkin..

Matkarattaiksi nämä ovat paremmat kuin hyvät

Hassua sinällään että kyse on matkarattaista. Ja ikävää että nämä tulivat meille vasta nyt. Suomessa ollessa lapsemme eivät enää liiku rattailla vaan kävelevät. Emme me täällä tee kymmenenkilometrin rantakävelyjä joten lapset saavat liikkua jalkaisin sen mitä kuljetaan.

Nämä olisivat olleet aarre meille pari vuotta sitten. Suosittelen kyllä lämmöllä vaikka jokapäiväiseenkin käyttöön pienempin lasten kanssa. Matkarattaiksi nämä ovat vakaat ja kestävänoloiset. Ja hinnaltaan kuitenkin erittäin edulliset.

Kaikki tieto mitä tarvitset rattaista löytyy Jollyroomin sivuilta.

Poimi myös kivat vinkit vanhojen rattaiden tuunaukseen!

tuplarattaat matkarattaat beemoo twin travel

tuplarattaat

 

Avainsanat

Kommentit (2)

Hei, onko helppo käyttää talvin aikana?

Nämä toimivat meillä ainakin erinomaisesti lumella. Emme tosin päässeet loskaan niitä koskaan testaamaan, mutta muutaman sentin lumikertymä ei ainakaan haitannut menoa mitenkään ja rattaat olivat kevyet työntää. 🙂

Kommentoi juttua: Testissä: BeeMoo Twin Travel – tuplamatkarattaat!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X