#Betonityöt – Deaf, dumb, blind (Kuuro, mykkä, sokea)

Meillä on viimeinkin vietetty oikeasti lomaa. Puolisoni aloitettua työt kesäkuussa, meillä ei ole pahemmin vapaata aikaa ollut. Nyt nautittiin koko perhe ihanasta mini-lomasta hotelli Flamingossa, Vantaalla. Nukuttiin, syötiin, kylvettiin ja shoppailtiin kolme päivää. Sitä ennen laitettiin ja juhlittiin pari päivää sukulaispojan synttäreitä Keski-Suomessa ja siitä onkin tulossa postaus tässä pian.

Viime viikolla julkaisin täällä blogin puolella kuvaa ensimmäisestä betonipöllöstäni. En malttanut odottaa, että sisarukset valmistuvat, joten tässä tulee nyt koko kolmikolle uusi ja oma postaus. Betoni on siis valettu silikonimuottiin ja kuivuttuaan maalattu askartelumaaleilla. Siivet on kaikkiin tehty degoupage-tekniikalla serveteistä.

Tämä suloinen kolmikko lensi jo viikonloppuna omaan pesään äitini luokse asumaan. Saa nähdä ehtiikö vielä valamaan näitä ennen kuin on liian kylmä.

-EDIT- Kuvan pöllöissä käytetyt silikonimuotit on ostettu Facebook-ryhmästä ”Zarahs Latexformar”. Muotteja myy ruotsalainen nainen ja tilaaminen onnistuu sekä ruotsiksi että englanniksi!

DSC_0110

DSC_0113

DSC_0115

DSC_0153

DSC_0155

DSC_0157

DSC_0158

Kommentit (6)

Moi! Tuli mieleen, että ootko kokeillu valaa kipsistä noita? Eikö olisi parempi vaihtoehto kuin betoni?

Itse asiassa en oo kokeillut. Mutta nyt kun sanoit, niin voisin kokeillakin. Kipsi varmaan sopisi aika hyvin sisä-sisustukseen kun taas nää betoniset voi laittaa puutarhaankin.
Täytyy kokeilla tota kipsia, kun yöpakkaset tulee ja betonihommat pitää lopettaa! Kiitos ideasta!!

Ei vitsi miten söpöjä pöllöjä! Kelpais kyllä mullekin 🙂

Kiitti!
Noi on kyllä pöllöfanille täydellinen lahja 🙂

Käytätkö muotissa jotain liukastinta vai irtoaako betoni ilman ja kuinka pian uskalsit irrottaa pöllöt muoteistaan valamisen jälkeen?

Joo, mä voitelin ne muotit oliiviöljyllä. Mikä tahansa öljy varmasti käy. Sillon kun oli kuumemmat kelit, niin ne uskalsi ottaa pois muoteista 3-4 pvän jälkeen ja kuivattaa loppuun ilman muottia. Nyt kun kylmeni, niin menee viikko, kaksikin ennen kun oon ottanut. Noi yöpakkaset vaan on vähän riski, kun ne voi rikkoa noi pöllöt aika herkästi. Et suosittelen näillä keleillä jotain lämpimämpää paikkaa kuivumiseen, jos vaan löytyy. 🙂

Kommentoi juttua: #Betonityöt – Deaf, dumb, blind (Kuuro, mykkä, sokea)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X