Blogi muuttuu hetkeksi! – (sis. ÜBERnolot muistot Lontoosta)

england-1668420_640

Kuva: Pixabay

On tapahtumassa jotain koko maailmaani järisyttävää… Minä lähden Lontooseen. Ilman perhettäni. Lähdemme muutamaksi päiväksi pikkusiskoni kanssa käymään siellä ihan vain maiseman vaihtelun merkeissä. Hengittämässä erilaista ilmaa ja nauttimaan brittikulttuurista.

En ole koskaan ollut näin kauaa erossa perheestäni, edes miehestäni koko avioliittomme aikana. Samaan aikaan kun pompin täynnä riemua, olen hurjan ahdistunut jo valmiiksi siitä, etten näe lapsiani enkä miestäni neljään kokonaiseen päivään. Lapset jäävät isin huomiin ja äiti lähtee lomalle.

Lontoo oli monesta syystä SE kohde, miksi juuri sinne halusimme. Yksi syy oli hinta. Lennot ja hotelli kolmeksi vuorokaudeksi maksoi 170€. Minusta se ei ole kova hinta, kun ottaa huomioon, että Ruotsinristeily olisi maksanut saman verran.

Toinen syy siihen oli Lontoo-ikävä. Olin vuosikymmen sitten Essexissä aupairina ja kaipuu päästä takaisin edes hetkeksi on ollut mielessä jo vuosia. Enää en haaveile avioliitosta Prinssi Williamin kanssa, kuten silloin (haha!!), mutta jotain siinä kaupungissa on, miksi sinne kaipaa.

Edessä on ravintoloita, kahviloita, shoppailua (tiukalla budjetilla) ja nähtävyyksiä. Tiukkaan buukattuja, mutta rennolla kädellä tehtyjä suunnitelmia.

Ja tämä tarkoittaa myös sitä, että ensi viikolla spämmään Instaa ja Facebook -sivuani rankalla kädellä Lontoosta käsin. Jos haluat päästä mukaani Lontooseen, seuraa minua instassa ja facessa! Luvassa on koko matkan kestävää kuvavyöryä paikallisista wifi-kuppiloista käsin, sekä käsin kosketeltavaa fiilistelyä yhdestä maailman kauneimmasta kaupungista!

Jos et vielä seuraa minua Instagramissa, tee se nyt. Löydät minut nimellä @fruttidimutsi! Ei muuta kuin klik-klik! Facebook -sivuni taas löytyy tästä linkistä.

Oletko käynyt Lontoossa lähivuosina? Mitä kannattaa nähdä ja kokea? Ruokapaikkoja? Kahviloita? Shoppailumestoja? Kampaamoita? Kaikki vinkit otetaan vastaan suurella ilolla!

… Ja koska löysin pari kuukautta sitten minun aupair-vuoden kansioni, pääsette naureskelemaan teini-minän ajatuksille kymmenen vuoden takaa. Lupaan, että ensi viikolla ei ole tämän tasoista settiä tulossa #facepalm #teininajatusmaailma #envoiuskoaettäoonkirjottanutnoin

NOLOIMMAT MUISTONI AUPAIR -AJOILTA, olkaa hyvät!

dsc_0039

Silloin suuuuuuri Robbie-fani, edelleen suuri Robbie-fani! Kuva vahakabinetista. Pyydän kiinnittämään erityisesti huomiota shaverillä muotoiltuihin kulmakarvoihin! #Täsontyylii

dsc_0038

Näin hyvin oli Big Ben ja muiden nähtävyyksien nimet tiedossa… Huokaus… Kuvassa lukee ”Toi on se iso kello” ja ”Tota mummoo ärsyttää”.

dsc_0034

Olin silloin vissiin päättänyt alkaa kuningattareksi saarelle. Kuvassa lukee: ”Toi on se Wille, mun tuleva aviomies. Oon niin hyvä vaimo sille, kerta mul on jo tiara ja osaan ne skandaalit järkätä”… #Facepalm #Voitaivas #syvähuokaus

dsc_0036

Kuvassa lukee: ”Noi on meidän kruunut. Mun on toi missei oo tota ristii, kerta en oo pappi”… *Huutonaurua*

dsc_0029

Kuninkaan linnan giftshopista ostettu kopio kuningattaren sormuksesta. Paketissa luki: ”Täytyyhän mun harjotella tän pitoo, ettei sit tuu niinQ yllärinä sen paino”….

dsc_0033

Yhtä organisoitunut olen edelleenkin. Tässä kartta-merkinnät Lontoon tutkimusreissua varten vuodelta 2006.

dsc_0031

Kaikkea sitä on tullut säästettyä kansioon. Kuninkaanlinnan giftshopista ostettu kuningattaren sormuksen kopio, matkamuisto kondomi, sadetakki sight-seeing-bussista, valotikku sekä jostain kumman syystä Burger Kingin ketsuppi- ja majoneesipussit… Mietin vaan et pitäisköhän jälkimmäisiä maistaa…

dsc_0032

Ainoa järkevä aukeama koko kansiossa.

 

 

Kommentit (4)

voi en malta oottaa! Primark on meillä ainakin must see taas 🙂 ja ystäväni ei oo aiemmin käynyt Lontoossa, joten varmaan Big Benit ja muut tulee käytyä. Millä alueella teillä on hotelli? Meillä on ihan Bayswaterin metroaseman lähellä.

Primark on kyllä must. Mä en muista aluetta missä meillä on hotelli, mut sinne on noin 15min matka metrolla keskustasta 🙂

Ihanaa reissua ja NAUTI lapsettomasta ajasta! Lontoosta löytyy vaikka mitä ihanaa, niin upeita vanhoja pubeja kuin uusinta uutta modernia.. En yhtään osaa vinkata minnekään, kun en kauheasti siellä ole pyörinyt 😀 Mutta esim. Camdenin suosittelen tsekkaamaan, se on kaunis markkina-alue ja ei täysin perus lontooturistikamaa (big ben ja ne squaret ja muut)! (http://www.visitlondon.com/discover-london/london-areas/central/camden-town#r0DeDz1IshtVxKkJ.97)

Harmi, ettei tällä kertaa päästä näkemään :< Mutta ilmoitathan heti mulle, kun oot seuraavan kerran tulossa!

HYVÄÄ REISSUA ! <3

Voi kiitos <3 Toivottavasti paketti on tullut perille! Toivottavasti nähdään ensi kerralla 🙂

Ps. Ihana et leikkaus meni hyvin ja ootte päässyt kotiin <3

Kommentoi juttua: Blogi muuttuu hetkeksi! – (sis. ÜBERnolot muistot Lontoosta)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X