Frutti di Mutsi -blogi täyttää lokakuussa kolme vuotta. Tähän asti blogini sisältö on ollut sekoitus käsitöitä, ruokaa, leivontaa, perhe-elämää ja elämänhallintaa. Olen kirjoittanut sillisalaattimaisesti aina siitä mitä kulloinkin olen innostunut tekemään.

Blogin suunta ja tyyli tulee kuitenkin muuttumaan tämän syksyn aikana. Idea tulee pysymään samana, mutta postausten sisältö tulee kokemaan suuria muutoksia. En itsekään vielä aivan tarkalleen tiedä mitä on tulossa, mutta se tulee selviämään meille kaikille piakoin.

Suurin syy muutoksille johtuu muuttuvasta elämäntilanteestani. Heinäkuussa pienin rakkaani täytti kolme vuotta ja minä jäin työttömäksi elokuusta alkaen. Työttömyyttä osaltani tässä vaiheessa kestää kuitenkin vain tämän menneen kuukauden verran, sillä aloitan opiskelut ensi viikolla.

Minä lähden opiskelemaan ravintolakokiksi ja voisinkin kuvitella että blogin pääpaino siirtyy tulevaisuudessa enemmän ruokaan, perheeseen ja minuun noin niin kuin muuten.

En ole pitänyt blogiani kovinkaan henkilökohtaisena aiemmin. Olen joitain juttuja kirjoittanut missä olen päästänyt teitä näkemään minut kaikkien käsityö- ja ruokaohjeiden seasta, mutta se asia tulee nyt muuttumaan.

Tulen ruokaohjeiden ja inspiraation lisäksi kirjoittamaan enemmän omia kuulumisiani aikuisopiskelijana, äitinä ja vaimona. Aion myös kirjoittaa muista sydäntäni lähellä olevista asioista enemmän. Tähän genreen liittyy olennaisesti mm. plusmuoti ja itsetuntoasiat sekä terveys ja hyvinvointi. Ruokavalio on myös mennyt uusiksi kun refluksitaudin kanssa on ollut ongelmia, joten siitä tulen syksyn mittaan kertomaan enemmän.

Olen myös alustavasti etsinyt ihmisiä kertomaan omia tarinoitaan blogissani. Tarkoitus olisi vieraskynä -idealla julkaista muutama postaus minkä sisällöistä paljastan myöhemmin lisää.

Tässä ajatuksia mitä minulla on ranskalaisilla viivoilla muistikirjassa ylhäällä. Halusin kertoa teille etukäteen mitä tapahtuu ja toivonkin että pysytte mukana tämän uuden ajanjakson pyörteissä.

Blogissani olen halunnut jakaa inspiraatiota muille ja toivon että pystyn sen pitämään yllä jatkossakin! Tämän myötä toivon ihanaa syksyä kaikille ja palaan ”normaalien” postausten kanssa myöhemmin viikolla asiaan!

Wish me luck!

Sofia