Mainos: Bus Burger

Bus Burger Lahti tarjoaa ruokia kotiin!

Kaupallinen yhteistyö: Bus Burger.

Tämä postaus kuuluu #otavamediavälittää -kampanjaan ja on tehty pro bono.

Otavamedia päätti tehdä ihanan kampanjan meidän bloggaajien kanssa, jossa tarjoamme jokainen jollekin pienelle yritykselle näkyvyyttä tämän korona-kaaoksen keskellä. Itse päätin kertoa teille meidän lempiravintolastamme omalla paikkakunnallamme, eli Lahden Bus Burgerista. 

Lahden Bus Burgerin miljöö sai meidät rakastumaan paikkaan jo ennen kuin olimme maistaneet heidän ruokiaan. Ravintola on rakennettu niin, että ravintolasta osa on vanhan keltaisen koulubussin sisällä. Pihassa on ihania 50-luvun autoja, ja koko sisustus huokuu ihanaa, 50-luvun henkeä. Heidän ruokansa myös ovat parasta ikinä, ja nekin huokuvat diner-henkistä elämystä pala palalta. Ateriat ovat juuri täydellisen kokoisia, mutta jos masuun jää vielä tilaa, jälkkäriksi saa vielä kotitekoista jäätelöä. Kuulostaako hyvältä? Minusta kuulostaa.

Iloitsimmekin siis valtavasti, kun jokunen aika sitten Bus Burger avasi toisen toimipisteen Hollolaan. Sinne on meiltä hieman lyhyempi matka, joten kävimmekin testaamassa sen heti. Palvelu, ruoka ja kaikki oli yhtä hyvää kuin ensimmäisessäkin, joten me voitimme tässä pelissä.

Nyt kun korona iski, loppui meidän ulkona syöminen hetkellisesti. Onneksi Bus Burgerista kuitenkin edelleen saa ruokaa mukaan, ja heillä on myös päivittäinen kotiinkuljetus klo 16-19. Lisäksi he ovat lähiviikkoina mukana Foodorassa, jolloin ruokaa saa kotiin vieläkin helpommin.

Tue paikallista! Jos haluat tukea Bus Burgeria tai muita oman paikkakunnan yrittäjiä tänä aikana, tilaa ruokaa kotiin, tai vaihtoehtoisesti hanki heidän tuotteitaan paikallisita K-ryhmän kaupoista. Bus Burgerin tuotteista on myynnissä esimerkiksi Burgerboksi, minkä itsekin ostin jokin aika sitten, ja valmistin heidän aineksillaan tehdyt ravintolatason burgerit koko perheelle kotona. Lisäksi myynnistä löytyy heidän kastikkeitaan, ja niitä ihania jäätelöitä. 

Parhaiten autat yrittäjää sijoittamalla euroja heihin. Osta pienyrittäjien tuotteita kaupasta, tilaa ruokaa kotiin, tai osta lahjakortti liikkeeseen ja käytä se kun on taas mahdollista liikkua. Pääasia on, että tuetaan yrittäjiä pienilläkin summilla. 

Kommentit

Kommentoi juttua: Bus Burger Lahti tarjoaa ruokia kotiin!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X