Couscouswrapit (Äänestä ja voita 150€ lahjakortti!)

Osallistuin Blå Bandin haasteeseen tuunata CousCous -pataruoasta helppo resepti helpottamaan arkea. Päädyin tekemään yhtä suosikkiaamupaloistani, Couscous -wrappeja. Käy äänestämässä paras resepti ja voita itsellesi 150€ arvoinen lahjakortti lempiravintolaasi.

Tämän reseptin ihanuus on siinä, että wrapit on helppo tehdä edellisenä iltana valmiiksi ja aamulla vain napata jääkaapista matkaan. On the go – aamiainen parhaimmillaan.

Wrapit maistuvat myös lounaaksi tai päivälliseksi. Ne eivät myöskään välttämättä vaadi lämmitystä, vaan uppoavat niin kylmänä kuin kuumanakin.

Proteiinia voit lisätä kananmunalla, broilerilla tai vaikkapa tofulla. Mikä sinun suuhusi parhaiten sopii. Myös kasviksia voi vaihdella fiiliksen mukaan. Mausteita voit lisätä makusi mukaan, itselleni padassa olevat mausteet riittivät mainiosti.

ÄÄNESTÄ MINUN COUSCOUS -WRAPIT VOITTOON JA VOITA ITSELLESI 150€ LAHJAKORTTI HALUAMAASI RAVINTOLAAN. Pääset äänestyssivulle tästä linkistä!

TARVITSET (2-4 annosta)

1 pss Blå Band Couscous-Kasvispataa
2 dl kiinankaalia
1/4 kesäkurpitsa
kourallinen babypinaattia
1/2 vihreä paprika
1 kevätsipuli
2-3 kananmunaa
auringonkukkaöljyä
2 isoa täysjyvätortillalettua

1. Loraus soijaa (ja tabascoa oman maun mukaan)
2. Kypsennä couscouspata ohjeen mukaan valmiiksi.
3. Pilko kasvikset pieniksi ja kuullota wok-pannulla.
4. Kaada couscouspata kasvisten joukkoon ja sekoita.
5. Lisää kananmunat joukkoon ja sekoittele kunnes ne ovat kypsyneet.
6. Jaa couscouspata kahden tortillan keskelle puoliksi ja taittele wrapit kiinni.
7. Paista wrappeihin pinta, kannattaa paistaa ensin se puoli missä taitokset ovat. Se sulkee wrapin ja helpottaa sekä paistamista että syömistä.

Kommentit (1)

Wrapit ovat olleet kestosuosikkeja varsinkin kesäisin kalastusreissujen tauoilla syötynä. Valmistus pitää tehdä aina edellisenä iltana, koska aamulla ei enää ehdi 🙂

Kommentoi juttua: Couscouswrapit (Äänestä ja voita 150€ lahjakortti!)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X