Dipper-drinksu on kesän trendikkäin juoma

Kukaan jolla on alakouluikäisiä lapsia, ei ole voinut välttyä tänä keväänä dipper-manialta. Jos joku onnekas on, kerrottakoon että kyseessä on kielen värjäävät hedelmätoffeet, jotka ovat olleet osittain jopa loppuunmyyty niiden valtaisan suosion takia.

Tässä selatessani vanhoja kuvia, minua tuli vastaan jokasyksyinen projektimme, eli kirsikkaliköörin valmistaminen jouluksi. Siitä se ajatus sitten lähti kokeilla voisiko dippereitäkin uuttaa, ja tehdä dipperlikööriä. 

Yllättäen projekti oli oikein onnistunut, ja hauska huomio oli sekin, että dipperit sulivat alkoholiin muutamassa tunnissa, joten liköörin voi hyvinkin valmistaa edellisenä päivänä ennen kuin sitä on tarkoitus nauttia. 

Dipper-drinksu toimii shotteina, mutta myös drinksupohjana. Itse lisäsin pidentäväksi Mountain Dewta, mutta hyvä jatke voisi olla myös ihan Vichy. Dipper-drinksu toimii näin ollen myös erinomaisena boolipohjana, jos joskus päästään vielä isompia juhlia juhlimaan.

Ohje on erittäin helppo, ja valmistus nopeaa. 

Pätki dipperit palasiksi ja lisää huoneenlämpöisen 40% alkoholin joukkoon. Heiluttele pulloa/purkkia välillä ja kun dipperit ovat liuenneet, siirrä likööri jääkaappiin. Nauti sellaisenaan tai lisää jotain pidentävää. 

Minulla oli 2 dl kirkasta alkoholia johon sekoitin 4 omenan makuista dipperiä. En ole kokeillut muita Makuja kuin omenaa, mutta siitä ainakin tuli ihanan raikasta ja hieman kirpeää. Vahva suositus siis kesän parhaalle drinksulle! 

Avainsanat

Kommentit (3)

Kiitos tästä keksinnöstä! Näin dippereitä myyvänä minusta on ihanaa että tämmöisiä ideoidaan! 😍

Kiitos viestistä, kiva kuulla <3

Kommentoi juttua: Dipper-drinksu on kesän trendikkäin juoma

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X