DIY Bloggaajan kalenteri!

Kyselin taannoin Kalenterimania -facebookryhmässä löytyykö kiinnostusta, jos esittelisin täällä blogissa itse kyhäämäni bloggaajan kalenterin. Kiinnostusta löytyi reippaasti ja tässä sitä mennään. Ostin vuoden vaihteessa markkinoille tulleen bloggaajan kalenteri 2017 -painoksen ja minua se ei palvellut yhtään. Niinpä päätin ryhtyä tuumasta toimeen ja tehdä oman, missä on kaikki tarvittavat yksien kansien välissä.

Olen ottanut käyttööni Glitterin Plannerin, joka ajaa seka rahapussin että kalenterin virkaa. Lisäosina ostin pakkauksen, missä oli kaksi perusvihkoa jotka mahtuvat kansien väliin. Näin myös bloggaajan kalenterini pysyy aina mukana. Se on tärkeää, sillä bloggaajana imen ideoita kaikkialla missä kuljen ja nyt saan ideat aina ylös silloinkin, kun en ole kotona. Lisäksi ne löytyvät yhdestä paikasta. Moni varmaan ehdottaisi ideoiden tallentamista sähköisesti, mutta minä olen vihko ja kynä -nainen ja pidän siitä että minulla on aina manuaaliset tallentimet laukussani.

Minulla ei ollut tähän varsinaista pohjaa. Tein tarpeelliset tilastot sitä mukaa, kun ne tulivat mieleen. Jokainen tietenkin itse päättää mitkä asiat ovat tärkeimpiä pitää mukana. Minä rakastan vertaamista, sillä sen avulla tiedän mikä lukijoitani kiinnostaa. Vertaamalla tilastoja pystyy myös itse näkemään mikä on vaikuttanut mihinkin.

Myös lista postatuista jutuista on hyvä olla aina näkyvillä, näin pystyy vähentämään saman toistoa, mikä itselleni meinaa olla pieni ongelma.

Tähän alle lisään muutamia kuvia kalenteristani ja pienen esittelyvideon. Tämä video on minun ensimmäinen Youtube -video ikinä, eikä editointi ole vielä laisinkaan hallussa, mutta toivon että kalenterin idea kuitenkin tulee esiin! Älkää olko ankaria! Haha!

Jos olet kiinnostunut kalenterin tuunauksesta, liity iloiseen ja kasvavaan Kalenterimania -joukkoon samaa harrastavien ihmisten kanssa. Pääset ryhmään tästä linkistä.

Lisää ideoita ja muita ihania vinkkejä löytyy myös Kalenterimanian blogista. Pääset blogiin tästä linkistä.

Mun ihan eka Youtube -video: DIY Bloggaajan Kalenteri esittelyssä:

 

Vihko tätä varten löytyi Glitterin valikoimasta.

Tähän saa hyvin koko vuoden kävijätiedot, joita on sitten kiva vertailla.

Sosiaalisen median kasvu ja seuranta myös yhdellä sivulla.

Ideoille varsinkin on hyvä olla monta aukeamaa tilaa.

Loppuun vielä jokaisen kuukauden jälkeen voi kirjoittaa pienesti fiiliksistä ja tuntemuksista. Tällekin voisi olla enemmän tilaa, jos käytössä olisi isompi vihko.

Tämä Glitterin planneri on kyllä niin suloinen!

 

Loppuun vielä kiitokset Miralle ja Roosalle kaikesta avusta <3

Avainsanat

Kommentit (4)

Tilaan! 🙂

Haha! Mun täytyy miettiä onko musta blogikalenteriyrittäjäksi 😀

Kommentoi juttua: DIY Bloggaajan kalenteri!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X