DIY: Helppo työpöytä pieneen tilaan!

dsc_0276

VIIMEINKIN!!!!! Minä sain alakertaan pienen työpisteen missä minun on helppo kirjoittaa! Meidän ruokapöydän ja penkkien välillä oleva korkeusero tekee koneella kirjoittamisesta hankalaa. Niskani ovat muutenkin koko ajan jumissa ja huono kirjoitusasento pahentaa päänsärkyä ja niskakipua niin paljon, että lopulta välttelen koko koneen avaamista. Minä en myöskään pysty piiloutumaan työhuoneeseen kirjoittamaan silloin kun puolisoni on töissä, joten vaihtoehdot alkoivat olemaan vähissä. Mutta nyt! Nyt minulla on sopiva, pieni työpiste alakerrassa, missä voin kirjoittaa aina, kun inspiraatio iskee. Eikä koneeni vie tilaa myöskään mistään muualta.

Työpöytä pistettiin kasaan kotoa valmiiksi löytyneistä materiaaleista. Se on täydellisesti ja kokonaan kierrätetty. Pöytälevy on keittiön vitriinin ylälevy, joka jäi vitriinin erilaisen kiinnityksen takia käyttämättä. Takaosa on tuettu kulmaraudoilla ja eteen tehtiin jalat heinäseipäistä. Lampun ja tuon ison mökkitaulun minä ostin tätä varten, mutta tauluhylly ja muut löytyivät valmiiksi nurkista etsimässä paikkaansa. Koko hässäkän hinnaksi tuli siis lampun ja taulun hinta.

Itse toimin projektissa vain suunnittelijana, puolisoni ei antanut minun osallistua rakennustöihin, sillä jostain syystä minä en osaa sahata suoraan. Pöydän leveys on 80 cm ja sen korkeus on mitattu minun selkäni mukaan. Erittäin ergonominen viritelmä, mistä olen todella ylpeä ja kiitollinen.

Halusin myös tämän pienen työpisteen sopivan huoneen muuhun sisustukseen, joten värimaailma on olohuoneemme tyylin ja värimaailman mukaan tehty.

Alla työpiste kuvina. Ensimmäinen kuva on ”ennen”- kuva, loput ovat valmiista pisteestä.

dsc_0272

Tajusin kuvia selatessani, etten juurikaan katsonut millaisen myllytyksen lapset ehtivät antaa olohuoneelle… Mutta näitä rehellisiä sisustuskuvia ihmiset kai mieluummin katsovat..

dsc_0274

Tässä kokonaisuutta. Penkki on edellisen ruokaryhmämme penkeistä jäänyt. Sopii tuohon tosi hyvin, kun korkeus on mitattu sen mukaan.

dsc_0279

Tuon ihanan scrabble -taulun saimme viime jouluna lahjaksi sukulaisiltani! Se on aivan ihana yksityiskohta! Keep calm -taulussa on ikivanhat Tiimari-kehykset ja tekstin kirjoitin powerpointilla ja tulostin. Purkin sain lahjaksi ystävältäni.

dsc_0283

Pullomaljakosta tulossa ohje myöhemmin.

 

Kommentit (2)

Joo, minäkin tykkään rehellisistä sisustuskuvista! 🙂 Hyvältä näyttää sun läppäripiste! Eipä se kone iso pöytää vaadi.

Ei todella vaadi 🙂 Jännästi vaan näitä pieniä pöytiä on tosi vaikea saada mistään hankittua valmiina. Onneksi itse tekemällä saa edullisesti hyvää jälkeä 🙂

Kommentoi juttua: DIY: Helppo työpöytä pieneen tilaan!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X